11 november 2021, door Imara Milatz

Bartventskalender 12 november 2021: win een ketting + connector van Elle Aime Jewelry

11 november 2021, door Imara Milatz

Bartventskalender 12 november 2021: win een ketting + connector van Elle Aime Jewelry

Vrijdag twaalf november op de kalender, dat betekent een shiny nieuwe winactie achter de deuren van onze Bartventskalender. Shiny indeed, ja. Twaalf november staat namelijk in het teken van het glimmend goed, categorie: het spul wat je om je nek hangt om nooit meer af te doen.

Om eerlijk te zijn zijn we nogal in onze nopjes met deze winactie en we winnen hem het liefst zelf. Maar we zijn in de festive spirit en delen 'm zoals het hoort netjes met jullie of eigenlijk: met de gelukkige winnaar. Elle Aime heeft immers al lang en breed onze sieraden kistjes opgevuld en hier (at the office) wordt de collectie te on te pas aangevuld met een nieuwe hanger, bedel of connector. Er is geen woord over gelogen: Elle Aime staat hóóg in het lijstje favoriete sieradenmerken.

Gisteren, morgen, vandaag en any other day op deze november kalendermaand, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Een nieuwe deur? Een nieuwe online adventskalenderdeur: surf iedere dag opnieuw naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen en maak iedere dag opnieuw kans om de allermooiste prijzen te winnen.

May the luck be on your side.

Connecting treasures

Connecting treasures

Head over heals op Elle Aime jewelry. Niet alleen omdat de kettingen, armbanden en bedels simpelweg beeldschoon zijn, maar zeker ook omdat we het hele idee achter het label zo waarderen: eerst even in je eigen sieradendoosje loeren en kijken of daar nog wat moois in zit dat je kunt combineren met een van de Elle Aime items. Zo kun je de schakels los van de kettingen kopen en vice versa. Niets leukers dan lekker met old and new sieraden puzzelen om tot nieuwe creaties te komen. Die – te grote – armband die je van je oma geërfd hebt? Die haak je aan een ketting met een connector: et voilà – connecting treasures, zoals de dames achter Elle Aime zouden zeggen – een ‘nieuwe’ ketting om je hals.

Op die manier combineer je een ‘oude’ ketting met een nieuwe schakel, zet je een oude armband tussen een nieuwe ketting die je aan elkaar maakt met een van van de slotjes. Daar hang je dan een van de bedels aan, het liefst samen met een van de bedels die je – ook al – uit je sieradencollectie opduikelt. En dan sparen maar. Hooked, dat zijn we.

Elle Aime jewelry

Ook hooked? Eerst ‘nog even’ winnen. Want mocht jouw getrokken bartventskalendercode óók jouw lucky number zijn, dan win je een ketting naar keuze én een connector (goud of zilver, mag je zelf bepalen). Hollen dus, naar deze pagina, om mee te doen aan de Bartventskalender.