20 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender maandag 21 november 2022: win 3x €100,- shoptegoed bij Batavia Stad Fashion Outlet

20 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender maandag 21 november 2022: win 3x €100,- shoptegoed bij Batavia Stad Fashion Outlet

Nieuwe kerstoutfit scoren, cadeautjes voor onder de boom halen en oja we moeten ook nog goed voor de dag komen met oud en nieuw. November en december zijn dé maanden om te shoppen. Slagen doe je sowieso bij de Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad groeit met nieuwe merken (in totaal inmiddels 150 winkels) als Reiss, The Healthy Kitchen, American Vintage, My Jewellery en Anna + Nina. Maar de komst van de Franse merken Sandro en Maje is misschien wel de grootste verrassing. En trommelgeroffel...... vandaag geven we 3 x €100,- shoptegoed bij Batavia Stad Fashion Outlet weg. 

 

De gloednieuwe winkelaanwinsten van Batavia Stad? Sandro en Maje dus en vanaf november 2022 geopend. Dat zijn merken met high quality basics voor elke gelegenheid en makkelijk te mixen met andere items. En het fijne is dat je ook deze merken shopt met kortingen tussen de 30% en 70%. En ja, voor zowel mannen als vrouwen kun je bij Sandro en Maje je slag slaan.

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

We geven 3 x €100,- shoptegoed bij fashion outlet Batavia Stad Fashion Outlet weg. Aan jouw de keuze bij welke winkel je gaat shoppen. Maar als we je toch mogen tippen..

..de gloednieuwe winkel in Batavia Stad van Sandro (vanaf november te bezoeken).Via de collecties drukt het merk de essentie uit van de coole en chique Parijse geest. De Franse moeiteloze elegantie (je ne sais-quoi!) met een unieke twist.

De andere tip is het zustermerk Maje, die ook vanaf november een winkel heeft bij Batavia Stad Fashion Outlet. Dit Franse modemerk biedt een leuke, bijna dromerige kijk op het hedendaagse landschap. Dat klinkt ingewikkeld,  mais non! Het wil zeggen dat je leeft in het nu, maar door een outfit van Maje te dragen begeef je je even in het buitengewone, dagelijkse leven van een hedendaagse (Franse) heldin, model of social media-ster.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!