11 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zaterdag 12 november 2022: win een overnachting met ontbijt bij WSHS Gouda

11 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zaterdag 12 november 2022: win een overnachting met ontbijt bij WSHS Gouda

Het jongste Relais & Chateaux-hotel in Gouda, en dat is WSHS Gouda, is er niet eentje die je zomaar meer mag vergeten. Het oude weeshuis in het cultureel kwartier – het oudste stuk van de toch al historische binnenstad – van Gouda stamt uit 1599 (mogen we hier een kleine OMG? Dank u) is een plaatje. En dat niet alleen: ook niet-gasten zijn van harte welkom in het fine dining restaurant LIZZ (laatst opgenomen in de Michelin gids, zegt genoeg!) en in cocktailbar COCO, gescheiden van het restaurant door de binnenplaats van het pand.

Gouda staat synoniem voor dat typisch Hollandse, waar het bijna altijd naar stroopwafels ruikt en de stad al die oh zo gezellige grachten, bruggetjes en prachtige panden met de mooiste gevels heeft. Eropuit in Gouda: altijd een goed idee, helemaal als je bij WSHS slaapt. Je loopt ook zo naar de St. Janskerk (van die Goudse Glazen) en Museum Gouda. Een combi van Goudse gezelligheid, goed eten, een dosis inspiratie en natuurlijk slapen als een koning(in).

En laat je nou hier een overnachting kunnen winnen bij WSHS Gouda!

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Nou, dat is me het pakketje wel hoor, bij WSHS Gouda. Je wordt ontvangen met koffie en wat lekker bij de openhaard, hoe gezellig. Daarna kun je lekker Gouda gaan verkennen (doe bijvoorbeeld de Winterse Wandeltocht; kom je meteen op heel veel leuke en mooie plekken). Slapen doe je op COCOMAT bedden en als er beschikbaarheid is, krijg je van Team WSHS Gouda gewoon een upgrade. Er is turn down service voor het slapen gaan, in de badkamer vind je de luxe producten van Zenology en dan is er de volgende dag nog het ontbijt! Verse broodjes, fruit, smoothies, zoete gebakjes én ook nog eens een gerecht van de kaart. Van die plekken die al helemaal fijn zijn, maar waar het ontbijt is wat je het eerst vertelt aan mensen. Zo dus.

 

Deze overnachting kan geboekt worden op basis van beschikbaarheid van zondag tot vrijdag en is geldig tot april 2023.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!