10 oktober 2022, door Maartje

Alles wat je moet weten over deze Bartventskalender 2022

10 oktober 2022, door Maartje

Alles wat je moet weten over deze Bartventskalender 2022

Mogen we het al een traditie noemen? Wij vinden van wel. Want in november is 'ie er weer: onze eigen Bartventskalender. De hele novembermaand iedere dag een echte Barts Boekje prijs achter de deuren van deze digitale kalender. Voor jou om te openen (en om binnen te halen natuurlijk). Om de treurige novembermaand op te vrolijken en om alvast vooruit te werken aan die cadeaukast van volgende maand.

 

Weggeven mag, zelf houden mag ook.

 

Meespelen? Natuurlijk! Snappen we. Lees dan hieronder wel heel even de spelregels goed door. Die zijn absoluut niet ingewikkeld, wel belangrijk om niks te missen en optimaal kans te maken.

Leest u mee

Leest u mee

Iedere dag opent een nieuw digitaal deurtje, maar je schrijft je slechts één keer in. Daarna ding je automatisch de hele maand mee. Dat doe je door op de pagina hieronder je naam en mailadres in te voeren. Wat er achter die deuren zit? Dat houden we nog even geheim (tipje van de sluier: weekendjes weg! Shoptegoed! Mooie dingen voor in huis!).

Na je inschrijving ontvang je alleen deze novembermaand iedere dag een mail met de prijs van die dag. Na november stoppen deze dagelijkse mails automatisch.

Let op, dit is heel belangrijk: na je inschrijving ontvang je een persoonsgebonden code in je mailbox. Schrijf deze op, maak er een foto van, whatever you do: raak hem niet kwijt. Dit is jouw unieke Bartventscode waarmee je checkt of je prijs hebt.

De winnende code wordt iedere volgende dag om 16:00 HIER bekend gemaakt. Onverhoopt toch je code kwijt? Stuur een mail naar info@bartsboekje.com (thats the only way to go).

De Bartventskalender

Iedere dag kun je tot 16:00 dat deurtje open om te zien wat de prijs is. Zie je niks? Dan is het na 16:00 en sta je voor een dichte deur 😉 Om klokslag 00:00 gaat het nieuwe deurtje open en kun je de prijs van die dag bekijken (tot 16:00 dus).

Als je je hebt ingeschreven, krijg je een mail die vertelt wat de prijs voor de volgende dag is. Zie het als een kleine sneak peak voor de volgende dag. Jij weet dan waar je kans op kunt maken, en als je dan denkt: hé, ik heb een buurvrouw/vriend/vriendin/leraar/favoriete vakkenvuller die deze prijs te gek zou vinden, dan licht je die natuurlijk meteen in.

Hier lees je alle info over de prijzen van de afgelopen dagen.

 

Doe je mee, dan ga je automatisch akkoord met de algemene spelvoorwaarden.