18 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 19 november 2021: win dekbedovertrek ‘Fleur’ van Essenza

18 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 19 november 2021: win dekbedovertrek ‘Fleur’ van Essenza

Wil je je slaapkamer winterproof (je weet wel: knus, gezellig, warm) maken? We kunnen je een lijst geven met tips, maar doen we niet (geintje natuurlijk: hier een complete complete - maar nog niet 'af', blijven 'm aanvullen - lijst met najaarspreps voor je slaapkamer-update). Maar de toptip luidt nog altijd: verander je bedtextiel. Het is, met stip, de meest eenvoudige, snelle en voordelige manier om je slaapkamer een hele nieuwe look te geven: een nieuw dekbedovertrek hier, een ander kussensloop daar en een sprei om de boel af te ronden. Met één item maak je je kamer al sfeervol. Zo simpel. Van een effen kleur tot een kekke print, dit maakt je kamer écht af. Nederlands home & living merk ESSENZA weet dat als geen ander. Dit merk ontwerpt luxe bedtextiel, die er prachtig uitzien én heerlijk zijn om in te slapen. Bijkomstig nadeel: je bed verlaten wordt nóg moeilijker.

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf iedere dag opnieuw naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

WINNAAR WORDEN?

WINNAAR WORDEN?

Oké, eerst even over het merk ESSENZA zelf. Het bedtextiel van ESSENZA is namelijk on another level. Zo zacht, zo luxe. Het geheim van ESSENZA is, en we verklappen het hier, katoen satijn. Dit is een superzachte katoenen stof die ademt en vocht absorbeert, zacht en glad aanvoelt én lekker lang mooi blijft. Koel in de zomer, en warm in de winter. Over warm (of koud?) gesproken, niks vervelender dan wakker worden met koude voeten. Oók daar is aan gedacht, want de dekbedden hebben een handige instopstrook. Ok, laatste pluspunt: de dekbedden zijn dubbelzijdig – met een effen kleur aan de ene en gezellige print aan de andere kant. Hoe fijn voor extra variatie in de slaapkamer.
Afijn, over tot de orde van de dag. Wat valt er te winnen? Bart x ESSENZA geven drie dekbedovertrekken, de ‘Fleur’, van ESSENZA weg. Deze collectie is geïnspireerd op de oudhollandse schilderkunst, met bloemen als eyecatcher. In een bed vol bloemen slaap je als een roos, en draai je je nog eens lekker om. Je mag zelf een kleur kiezen (ga je voor chocoladebruin of oudroze?). Oh en en natuurlijk de maat, die is ook up to you. Maar first things first, eerst ‘even’ winnen.

Barts Boekje en ESSENZA geven 3x één dekbedovetrek ‘Fleur’ van ESSENZA weg. Deelnemen aan deze prijs? Via deze link kun je je aanmelden voor onze Bartventskalender. En wie weet slaap jij straks als een roosje onder dit bloemen dekbedovertrek.