COTTON CLINIC - Barts Boekje

Roep je beauty, dan roep je Cotton Clinic. En verre van zuinig, want ze zijn van alle markten thuis: van medisch tot cosmetisch, van mini facials tot aan microneedling. U roept, zij doen het.

Een plek waar alle in’s and out’s van beauty en medisch zo op elkaar aansluiten en samenkomen, zien we niet vaak. Cotton Clinic kreeg dit voor elkaar en stampte met een hecht team van 15 vrouwen in vijf jaar tijd twee filialen in Zaandam en Amsterdam-Noord tot een succes. En dat snappen we. Service staat hier dan ook op nummer 1 en daar kan je dan ook niet omheen. Waar Cotton Clinic in Amsterdam bekend staat als de huidkliniek voor huidverzorging en huidverbetering, doet de locatie in Zaandam daar nog een schepje bovenop met een eigen cityspa voor spa behandelingen zoals pedicure en manicure. Helemaal zen dus.

Cotton Clinic is te vinden in Amsterdam-Noord, aan het water, met parkeergelegenheid voor de deur. Dus kom je van ver? Geen probleem. De tweede locatie, ook wel Cotton Spa genoemd, vind je in Zaandam. Voor nu blijven we even in onze geliefde hoofdstad en nemen we je mee in de variatie aan behandelingen die zij te bieden hebben. Heb je even? De behandelingen worden namelijk allemaal op de huid afgestemd. Hoe ze dit doen? Juist, kom je namelijk voor het eerst dan wordt er eerst een huidscan gemaakt om vervolgens op basis van het resultaat een passende behandeling te vinden. Voor ieder wat wils dus. Denk aan een Hydra Aqua facial in de zomer waarin met een speciaal reinigingsapparaat je hele huid wordt ‘uitgereinigd’, een microneedling in de winter waarbij de huid wordt behandeld met zeer fijne naaldjes en zo wordt aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine. Of bijvoorbeeld een Bio Peel, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt en de huid aanzet tot regeneratie en zich zo van binnen uit gaat herstellen. Dit is pas een kleine greep uit het ruime assortiment aan behandelingen, maar er zijn er nog veel meer.

Met een groot assortiment aan producten, denk aan Image Skincare, Medik8 en Natura Bisse, wordt er altijd wel een passend product gevonden die bij je huid past. En het mooie daaraan is dat deze producten niet alleen gebruikt worden tijdens de behandelingen, maar je deze dus ook gewoon kunt kopen in de Cotton Clinic winkels of via de webshop. Vinden we top.

Naar de website van Cotton Clinic Meer foto's

ZO KOM JE IN CONTACT MET CHARLOTTE TILBURY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam commodo leo vel risus fermentum efficitur. Duis nunc justo, dapibus ultrices dolor eu, tristique scelerisque neque. Nullam at rutrum tellus.