Fiona Franchimon - Barts Boekje

Ontspanning, zorg en stijl op maat: salon Fiona Franchimon Professional heeft het allemaal. Met hoogopgeleide professionals en internationale ervaring kun je in de luxe salon in Zeist terecht voor verschillende behandelingen. Welke dat zijn? Hieronder meer.

Bij binnenkomst zijn we al direct om, want de ultieme beleving begint eigenlijk al wanneer je door de deuren van de salon loopt: gouden tinten, spiegels, marmer, alles wat je wilt. Fiona Franchimon Professional lanceerde in haar vernieuwde salon een geweldig en uniek verwen-concept: de Hair Spatique, ook wel: mooi en gezonder haar in een puur geluksmoment. En geloof ons, dat is het zeker. Want Met de 2e prijs bij de Dutch Beauty Awards voor de Hair Spatique behandeling spreekt dit eigenlijk al voor zich.

De Hair Spatique is een behandeling die bestaat uit pure massagetechnieken van de hoofdhuid, nek, schouders, handen en gezichtsdrukpunten, waar je een oprecht momentje voor jezelf krijgt. Centraal daarbij staat de hoofdhuidmassage, deze bevordert de bloedcirculatie in de hoofdhuid wat ervoor zorgt dat je lichaam in balans komt. De ontspannende retraite duurt 30 minuten en is inclusief 15 minuten hairstyling als nazorg. Sounds amazing!

Naast de Hair Spatique kun je bij Fiona Franchimon Professional ook terecht voor een blowtique, waarbij het haar geföhnd en gestyled wordt met een professionele, gepolijste finish. Dit wordt allemaal gedaan door een geweldig team, dat al ruim 10 jaar wordt getraind met knip-, kleur- en stylingstechnieken. De stylisten luisteren en adviseren de klant daarbij op coupe-, knip- en kleurtechniek. Super fijn en handig dus.

Naast al deze heerlijke behandelingen wordt er ook advies gegeven voor thuis en kun je ook een beetje van de salon mee naar huis nemen. Hoe? Door de producten van Fiona Franchimon Professional Haircare en de welbekende Fiona Franchimon Nº1 Hairpin, die allemaal te koop zijn in de salon maar uiteraard ook online op de website van Fiona Franchimon Professional.

naar fiona franchimon Meer foto's