Skinlyft - Barts Boekje

Nederland, Amsterdam

Skinlyft

Hup, de fitness in, maar dan wel de easy way. Facial fitness-behandelingen zijn hot. Geen urenlange workout, maar chillen terwijl innovatieve behandelingen met speciale technieken worden toegepast. Dat alles om de huid te versterken en te revitaliseren. Bij Skinlyft in Amsterdam weten ze wel raad met deze techniek.

Dat we op ons gezicht zuinig moeten zijn, weten we allemaal. En laat Skinlyft ons daar nou net een handje bij helpen met haar fitnessbehandelingen. Mooi pand, vriendelijke mensen en de vestiging heeft een schone en rustige uitstraling. Dat zijn de eerste punten, de tweede is dat ze precies weten waar ze mee bezig zijn.

Nog even over die workout hoor, want dat vraagt om meer uitleg. Een Skinlyft-workout is specifiek ontworpen om de stofwisseling van je huid te stimuleren en tegelijkertijd meer dan 40 ‘vergeten’ gezichtsspieren te trainen. Maar waarom zou je dit in hemelsnaam doen? Het idee achter Skinlyft is easy (net zoals de behandeling zelf), maar sterk. Regelmatige lichaamsbeweging is essentieel om je lichaam in vorm te houden, maar net als je lichaam kun je je gezicht ook trainen om er jonger en stralender uit te zien. Effectief en natuurlijk, zonder chirurgische ingrepen of injecties.

Hoe Skinlyft dat doet? Skinlyft heeft een aantal basis treatments: de quick lyft, de manual lyft, de buccal lyft en meer. Voor deze workouts gebruiken ze geavanceerde technologische apparaten met een bewezen effectieve gezichtsverzorgingsroutine. Er volgt een combinatie van het liften van je huid, het structureren van je gelaatstrekken en het laten stralen van je huid. Ahja, en ook nog: er wordt ook gebruik gemaakt van microcurrenten. Micro wat? Dit zijn kleine elektrische impulsen die de spieren in het gezicht versterken. Was dit alles? Nee. Aan de basis treatments kun je namelijk ook extra technieken toevoegen denk aan de micro lyft waarbij er als extra techniek microneedling wordt toegepast of de vampire lyft waar er gebruik wordt gemaakt van een vampire PPLA masker en een LED licht sessie. Klinkt toch amazing?

Waar dit alles vandaan komt? Geen zelfverzonnen methode hoor. De behandelingen van Skinlyft zijn gebaseerd op wetenschappelijke principes en technologieën en worden uitgevoerd door getrainde professionals.

Een combinatie van masseertechnieken, microcurrenten en de fitnessbal komen tijdens een van de treatmens allemaal voorbij om die natuurlijke lift te creëren. Bonuspunten: dit alles zorgt niet alleen voor een jongere en stralendere uitstraling, maar kan ook helpen om rimpels en fijne lijntjes te verminderen.

Is dat dan alles? Nee hoor, we zijn er nog niet. Naast de Facial Fitness-behandelingen biedt Skinlyft ook speciale massagetechnieken aan, zoals de Bucal en Bindweefselmassages. Alles voor het versterken van de huid en het verminderen van stress en spanning in het gezicht.

Meer foto's
Skinlyft Skinlyft Skinlyft skinlyft

Contact info

Socials

Skinlyft Skinlyft Skinlyft skinlyft