Kasteelhoeve Geldrop - Barts Boekje

Nederland

Kasteelhoeve Geldrop

In de bosrijke omgeving van Geldrop (op een steenworp afstand van Eindhoven) vind je een o zo heerlijke plek waar Brabantse gastvrijheid voorop staat; Landgoed Kasteelhoeve Geldrop. Op het landgoed vind je zowel de moderne Kasteelhoeve Geldrop als het klassieke kasteel. Je raadt het al. Beide gebouwen hebben, zowel binnen als buiten, hun eigen sfeer en bieden een breed scala aan mogelijkheden. En dat is niet overdreven, want deze locatie biedt veel. Heel veeul en mag daarom ook zeker niet ontbreken in onze Best of Barts Bruiloft lijst.

Op het landgoed vind je naast de verschillende gebouwen een prachtig park dat wordt omringd door een Engelse landschapstuin met bloemenhof en een ommuurde moestuin met boomgaard. Ja, ja, romantisch is het er zeker. Wat dacht je van het jawoord geven onder oude appelbomen of barbecue├źn op het met kaarslicht verlichte terras? Italiaans sfeertje naar Brabant halen? Mamma mia, dan zit je goed op de binnenplaats van Landgoed Kasteelhoeve Geldrop. Of je nu gaat voor chique, met linnen gedekte tafels of meer voor een casual vintage gevoel: alles is naar eigen smaak in te richten.

In het Kasteel vind je zeven verschillende kamers met ieder hun eigen statige stijl en klassieke inrichting. Fan van een meer eigentijds decor? Dan ben je in de Kasteelhoeve aan het juiste adres. Daar bevinden zich drie verschillende (grote) ruimtes met hoge raampartijen en zelfs een authentieke houten balken constructie in een modern jasje.

Service en gastvrijheid zijn hier key. Wil je samen kijken hoe jullie ultieme trouwdag eruit kan komen te zien? Dan kun je gewoon een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding maken, wel zo fijn. Ook tijdens de gehele voorbereiding en op de grote dag zelf wordt alles tot in de puntjes en met oog voor detail verzorgd door het kundige team. Nog op zoek naar een ceremoniemeester? Regelen ze gewoon. Zo word je 100% ontzorgd. Heerlijk toch!

Feesten kun je er trouwens ook, want hallo: we zijn wel in Brabant natuurlijk! En die Brabantse nachten zijn ook op Kasteelhoeve Geldrop errug lang. In het Kasteel, de Pronckzaal of Taveerne kunnen vele voetjes van de vloer. Oergezellig dus.

Meer over Kasteelhoeve Geldrop lees je hier.

Naar Kasteelhoeve Geldrop Meer foto's
Landgoed Kasteelhoeve Geldrop Kasteelhoeve Geldrop Bruiloft Kasteelhoeve Geldrop Kasteelhoeve Geldrop Bruiloft Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie Kasteelhoeve Geldrop trouwlocatie