Made for Moments - Barts Boekje

Made for Moments

Een creatieve en persoonlijke huisstijl voor de bruiloft: yes, dat willen we! Bij Made for Moments kan heeul veel en allemaal reuze gemakkelijk. Er staan honderden ontwerpen voor je klaar in de tofste stijlen. Van originele uitnodigingen tot alle andere stationery (tja, klinkt toch lekkerder dan drukwerk) waar je alleen maar van kunt dromen. Met Made for Moments personaliseer je prachtige ontwerpen voor je huwelijk helemaal zelf in de online editor. Easy as can be. Zij hebben de mooiste papiersoorten al voor je geselecteerd en zóveel keus in enveloppen, dat je altijd een unieke kaart maakt. Juist, waar stijl en gemak samen komen dus.

Welkom in de wereld van save the dates, uitnodigingen en andere bruiloft stationery. Beetje overwhelmed? Hoeft niet! Made for Moment fixt het voor je. Wij garanderen een creatief avontuur waarbij je aan de hand wordt meegenomen. Of je nu gaat voor het personaliseren van bestaande ontwerpen of het maken van een eigen creatie, het kan allemaal en is ook nog eens zo gepiept. Creativiteit kent geen grenzen bij Made for Moments en de mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg daar materialen van hoge kwaliteit en ‘n flinke portie persoonlijke flair aan toe en voilá, je hebt een knaller van een (unieke) trouwhuisstijl. Het team van acht vrouwen achter Made for Moments maakt alle ontwerpen zelf. En dit doen ze altijd on point. Kan ook niet anders, want ze zitten boven op het spotten van de nieuwste trends en zijn zelfs regelmatig op beurzen in Parijs te vinden.

Of het nu om uitnodigingen, menukaarten, een spetterend welkomstbord, het gastenboek of originele bedankjes gaat, je personaliseert alles eenvoudig (en in dezelfde stijl) in de online editor. Zo creëer je in een handomdraai een sfeer die tot in de kleinste details klopt en helemaal bij jullie past. Ook de uitvoering van de ontwerpen biedt een breed smakenpalet: pocketfolds, uitnodigingen met labels, en zelfs kaarten in originele vormen. Hallo, vliegticket- of odd-shaped invite. En de materialen? Van kalkpapier en transparant acryl tot echt berkenhout – alles om jullie big day buitengewoon aan te kondigen. Bij Made for Moments zit de liefde voor details diep. Dat zie je en dat voel je. Tja, wat valt er nog te zeggen? Wij zijn fan!

Oh, en wil je alles weten over save the dates? Dan moet je hier zeker even verder lezen.

Naar Made for Moments Meer foto's
Made for Moments Made for Moments madeformoments Made for Moments Made for Moments Made for Moments Made for Moments Made for Moments Made for Moments Made for Moments Made for Moments Made for Moments Made for Moments