OMODA - Barts Boekje

Staat er een bruiloft op de agenda en heb je geen flauw idee wat je aan moet trekken? Dat probleem kennen we. Maar komt goed, wordt in een mum van tijd opgelost bij Omoda. Niet alleen dames kunnen hun hart ophalen aan de eindeloze collectie, ook voor heren en voor de kids kan je hier helemaal los. 

Een bruiloftoutfit moet natuurlijk passen bij de invulling en de dresscode van de dag. Maar dat-ie bij jou past, lekker zit en je jezelf er fantastisch in voelt is zeker niet onbelangrijk. Of je nu de dansvloer onveilig maakt of aan de zijlijn staat (met een glas bubbels, uiteraard), bij Omoda vind je de perfecte bruiloftoutfit. Complete outfit ja! Want je scoort niet alleen een mooie jurk of knap overhemd bij Omoda, ook voor schoenen, een tas en accessoires zit je hier goed. In een klap helemaal af die bruiloftlook. Ook als casual bruid of bruidegom is er een budget friendly collectie om in te shinen op je grote dag. Tip voor ‘n kekke civil wedding dus.

Nu horen we je denken: “Waar te beginnen, met zoveel keuzes?” Daar is aan gedacht. Omoda is meer dan een winkel; het is je persoonlijke modegids. Hun unieke, handpicked collectie is samengesteld door fashion-inkopers met oog voor kwaliteit en stijl. Van onmisbare basics tot adembenemende showstoppers– ze hebben het er allemaal. Ook fijn: er zijn mooie items te scoren voor elke portemonnee. 

Bij Omoda begrijpen ze als de beste dat een outfit meer is dan alleen maar een combinatie van kledingstukken. Het is een expressie van je persoonlijkheid en je mood. Daarom krijgt elk item in hun collectie de ‘VIP-behandeling’ van ervaren stylisten. Die toveren met verschillende looks, zodat je voor elke gelegenheid iets hebt dat niet alleen trendy is, maar ook 100% jij. Duurzaam is ‘t ook, want zo zie je gelijk op welke manieren je dat toffe item allemaal kunt stijlen. Hoppa, kat in ‘t bakkie.

Bruiloft in ‘t buitenland op de planning en wil je daarvoor slim inpakken? Snappen we! Lees dan hier even verder.

Naar de bruiloft looks van Omoda Meer foto's
OMODA Bruiloftsgast OMODA Bruiloftsgast OMODA Bruiloftsgast OMODA Bruiloftsgast OMODA Bruiloftsgast OMODA Bruiloftoutfit OMODA Bruiloftsgast OMODA Bruiloftoutfit OMODA Bruiloftsgast OMODA Bruiloftsgast OMODA Bruiloftoutfit