25 april 2024, door Evi Boonstra

Bruiloft in het buitenland? Pak je koffer slim in met Omoda voor de leukste outfits voor bruiloftsgasten

25 april 2024, door Evi Boonstra

Bruiloft in het buitenland? Pak je koffer slim in met Omoda voor de leukste outfits voor bruiloftsgasten

Bruiloft op de planning? Yes, dat wordt uitpakken met een knappe outfit!  Maar wat als die bijzondere dag plaatsvindt onder de Italiaanse zon of op een idyllische locatie aan de Franse kust? Dan verandert dag ineens in dagen. En ja, dan wil je er als bruiloftsgast niet alleen op de big day goed uit zien, maar dan moeten je outfits voor het hele weekend on point zijn. Dan komt naast de uitdaging om er piekfijn -volgens de dresscode- uit te zien, ook de taak om slim in te pakken om de hoek kijken. Vooral als je alleen met handbagage reist voor een meerdaagse bruiloft is een goed doordachte garderobe essentieel.

Gelukkig weten wij en onze partner in crime, Omoda, daar wel raad mee. Zij bieden namelijk dé oplossing met hun veelzijdige collectie: outfits voor bruiloftsgasten voor elke reis en elke gelegenheid. Is dat effe fijn!

Een goede basis is 't halve werk

Een goede basis is 't halve werk

Of het nu gaat om dames, heren of kinderen, voor het hele gezin is er wat wils: unieke kledingstukken die op verschillende momenten en manieren gedragen kunnen worden. Check! Dat is precies wat we willen voor een bruiloftsweekend.  Met een breed scala aan merken kun je je gehele reisgarderobe in één klap compleet maken. Jup, in één klap! Jurken, schoenen, accessoires: you name it, Omoda heeft ‘t. 

Een goede basis is het halve werk, en dat begrijpen ze bij Omoda als geen ander. Hun unieke, handpicked collectie bestaat niet alleen uit stijlvolle basics die in geen enkele koffer mogen ontbreken, maar ook uit spraakmakende items die elke outfit een extra touch geven. Met slechts enkele kledingstukken kun je verschillende looks samenstellen, wat ideaal is wanneer je ruimte wilt besparen in je koffer en slim wil shoppen, maar toch voor elke bruiloftsactiviteit iets passends wilt hebben. 

De kracht van combineren

De kracht van combineren

We kennen allemaal het dilemma: ga je voor die ene eyecatcher van een jurk of ga je voor iets wat je ook nog wel eens naar kantoor kunt dragen? Snappen we, die gedachte, maar eerlijk is eerlijk: ook wel ‘n beetje boring. Als bruiloftsgast is het hét moment om even uit te mogen pakken met je outfit en niet alleen maar praktisch te denken. Al vinden we het natuurlijk wel doodzonde als die jurk na één keer dragen achter in de kast verdwijnt. Omoda speelt hier slim op in door in hun online boutique te laten zien hoe je hun items multifunctioneel op verschillende manieren kunt stylen. In de online boutique vind je looks voor elke gelegenheid en kun je zelfs zoeken op dresscode en stijl: hoe handig! Zo kun je met dezelfde jurk op meerdere bruiloften en feestjes stralen, simpelweg door het toepassen van ‘n kleine twist. Voeg een jasje of een vestje toe, een ander paar schoenen of ‘n killer van ‘n tas en je hebt zo weer een hele andere look. Omoda maakt het as easy as can be

Inpakken en wegwezen

Inpakken en wegwezen

Outfits voor bruiloftsgasten scoor je bij Omoda dus. Het draait hier niet alleen om het kopen van een outfit, maar om een complete ervaring waarbij je met elke aankoop een stukje liefde voor mode terugkrijgt. Je vindt er niet alleen kleding en schoenen, maar een schatkist aan inspiratie en mogelijkheden om items te combineren. Zo wordt ‘t inpakken van je koffer voor die destination wedding een feestje op zich en een fluitje van ‘n cent. Geen dank!

 

Omoda
Meer over outfits voor bruiloftsgasten van Omoda lees je hier.