Het Groene Paleis - Barts Boekje

Op zoek naar een leuke studeerplek? Wij hebben er eentje voor je gevonden hoor. Het Groene Paleis, midden op het Rokin in Amsterdam. Bij het Groene Paleis studeer je in een grote ruime plek onder het genot van een heerlijk broodje. Zeg maar vaarwel tegen het studieontwijkendgedrag, hop op naar het Het Groene Paleis.

Studeren in Amsterdam…tja, hoe moet je leren op een twee bij drie kamer zonder bureau? Lastig om een goede rustige plek te vinden waar je ongestoord je opdrachten af kunt vlammen. Niet getreurd, wij hebben de spot waar jij relaxed kunt zitten en ook nog eens je studiepunten binnenharkt.

Het Groene Paleis zit in hartje Amsterdam op het Rokin. Het is een grote ruime locatie waar je lekker weg kunt kruipen in een hoek of toch nog een beetje reuring mee kunt krijgen bij een raamplek. De medewerkers zijn bekend met studenten en vinden het leuk om hier en daar een babbeltje met je te maken in de pauze. Het gebouw is goed om even een rondje te maken en de benen te strekken. Niemand zal doorhebben dat je tien rondjes hebt gelopen.

Toch weerhoudt studeren in het Groene Paleis jou er wel van om vijf afleveringen Gossip Girl te kijken door de lichte sociale druk, klinkt super toch?

Wip snel een keer langs wanneer je denkt ‘ik ben toe aan een nieuwe studeerplek’!

het groene paleis Meer foto's
Het Groene Paleis Het Groene Paleis Het Groene Paleis Het Groene Paleis Het Groene Paleis Het Groene Paleis Het Groene Paleis