Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 15-06-2018
  • Amsterdam

Bijna open: Pesca 2 Amsterdam

Bijna open: Pesca 2 Amsterdam

Pesca, Theatre of Fish zeggen ze zelf, is een succesnummertje, zoveel is zeker. De viszaak aan de Rozengracht bestond onlangs twee jaar en vierde dat met een knalfuif in het Vondelpark (kuddos) én met het nieuws dat ze lekker, veel eerder dan gepland (want succesnummer dus), gaan uitbreiden. En Pesca 2 is coming (tenminste, als de crowdfunding rond komt maar geen idee waarom dat niet zo zou zijn)

Pesca Amsterdam

Pesca dus, een van de leukste visrestaurants waar we ooit (en vaker) aanschoven. Toegankelijk is het, lekker laagdrempelig, én goed. Kom binnen, doe een drankje, bestel je vis bij de visafslag, shop nog wat meer te drinken bij de dranksuper en wacht tot je verse overheerlijke vissie op tafel komt. Bijzonder en vernieuwend. En met goede uitleg over de vis en bijpassende drank.
Daar mag een tweede locatie van komen hoor, geen enkel probleem. Het streven is een Amsterdamse A-locatie maar als het even kan gaat Pesca de stads- en de landsgrenzen over. We hoorden een Berlijn? Stay tuned.