Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 15-02-2018
  • Amsterdam, Nieuw, Uncategorized

Bijna open: Zeewater Amsterdam

Bijna open: Zeewater Amsterdam

Van een beetje vis-speciaalzaak hebben we er nooit genoeg, ook niet in de Amsterdamse Jordaan. Waarvan acte want 'moderne viszaak' voor de afhaal en voor de snelle to stay Tijger en de Vis op de Lindengracht krijgt concurrentie: op ongeveer dezelfde hoogte, maar dan op de Westerstraat, parallel aan de Lindengracht, wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan Zeewater.

Zeewater Amsterdam, een 'fresh fish & seafood bar', op een steenworp van het eveneens bijna open Yama Ramen, ook op de Westerstraat.

We spiekten al even binnen en zagen een frisse, lichte, vrij kleine zaak waardoor we de betere afhaal vermoeden. En een oestertje op locatie wellicht? Let's hope. We lusten er wel weer ééntje. Wordt vervolgd (en ik denk snel: het leek allemaal al bijna, bijijijnnaaaaa klaar).