24 maart 2019, door Maartje

Bijtanken bij ontbijt- en lunchzaak Fuel Amsterdam

24 maart 2019, door Maartje

Bijtanken bij ontbijt- en lunchzaak Fuel Amsterdam

Oke, het is natuurlijk wat al te gemakkelijk... 'Even bijtanken' doe je bij Fuel in Amsterdam, nieuw in de stad sinds de zomer van 2018. Is ook zo, maar het klopt wel. Want Fuel is - eerlijk is eerlijk - gewoon heel relaxed. Precies waar je zin in hebt op een gemiddelde dinsdagochtend. Of donderdag. Of zondag.

Fuel Amsterdam

Fuel Amsterdam

Fuel Amsterdam is namelijk de precies goede ontbijt- en lunchstek waar de buurt zin in had. Welke buurt? Randje Pijp, op de plek waar luxe hotdogzaak The Fat Dog het toch niet gered heeft. Net niet in de loop namelijk, wat voor hotdogs met champagne niet handig was, maar voor een uitgebreid ontbijt hoeft dat geen probleem te zijn. Het zaakje is niet zo mierzoet als de foto hiernaast doet vermoeden… Maar wel een beetje. Acaibowls & high wine zijn de paradepaardjes, dus dan weet je het wel.

En als je iets doet, dan moet je het goed doen, het geval bij Fuel Amsterdam. Een beetje hip, een beetje roze, ja, en daarbij vreselijk lekker en opvallend aardige bediening, een heerlijk terras aan het water en, dat is belangrijk, echt hele lekkere broodjes gegeten tegen – let op – hel schappelijke prijzen. Broodje kip? Doen. Pancakes? Ja hoor. Shakes? Yup. Even reserveren in het weekend? Ook een aanrader.