11 juni 2024, door Maartje

Billen, benen en buiken zomerklaar maken? Hier zijn de hulptroepen!

11 juni 2024, door Maartje

Billen, benen en buiken zomerklaar maken? Hier zijn de hulptroepen!

Ugh. Summer bodies are made in winter. Jaja, blabla, alsof we daar zín in hebben... Maar zoals vrijwel alle clichés waar zijn, geldt dat ook voor deze ietwat irritante leus: als je die gladde benen, die platte buik en die stevige billen zomerklaar wil maken, dan zul je er iets voor moeten doen. Maar we hebben hulptroepen hoor! Beauty Unlimited Amsterdam is hét antwoord. Nee, je moet dit artikel niet interpeteren als '... voor luie mensen', want dat is niet zo. Nee, de dames van Beauty Unlimited Amsterdam bieden juist die hulp, en die extra handvatten, voor iedereen die wél al zijn best doet, maar best nog wel wat extra's kan en wil gebruiken. Waarvan acte. Hoe dan? Door middel van breed onderzochte en bewezen werkende beauty-behandelingen. Zoals Freeze Fat en LPG behandelingen. Hèwat? Oke, leest u mee...

Buik, billen en benen

Buik, billen en benen

First things first: die benen. Eerlijk is eerlijk, die zijn het gemakkelijkst om aan te pakken. Wat kleur, goed scrubben (begin op tijd!), alle haren verwijderen (idem!) en je bent al een heel eind. Lees ons artikel over Rijke Meisjes Benen maar eens. Maar toch… Dan zijn we er nog niet. Want die stelten, die zijn toch minder ‘rijk’ dan ze, zeg, 10 of zelfs 20 jaar geleden waren. De slapte treedt in, de putten zijn steeds beter te tellen… Daar moeten we, naast intensief sporten (en eerlijk gezegd werkt dat gewoon ook niet altijd optimaal), nog iets aan kunnen doen? JA! Dat kan dus. Aankloppen bij het Amsterdamse Beauty Unlimited is stap 1. Daar krijg je namelijk een echt heel erg goed en ongedwongen advies over jouw huid, op basis va jouw levensstijl en wensen. Klinkt logisch, maar geloof ons: wie al bij meerdere salons ‘geshopt’ heeft, weet dat het echt niet overal zo gaat. Zijn het een slapper wordende huid en cellulite die je storen, dan is de kans groot dat de dames van Beauty Unlimted je een serie LPG behandelingen aanraden.

LP-wat?

LP-wat?

De LPG Endermologie® behandeling pakt specifieke vetcellen aan die moeilijk te verwijderen zijn, zelfs met lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. Dit geldt voor gebieden zoals de armen, rug, buik, taille en dijen. Let wel: voor het verwijderen van vet is cryolipolyse effectiever – daar komen we zo nog op terug. LPG Endermologie helpt ook bij het verminderen van cellulitis, dat wordt veroorzaakt door de ophoping van vet en water rond de vetcellen. Daarnaast kan LPG Endermologie de huid strakker en steviger maken, vooral op gebieden die gevoeliger zijn voor verlies van veerkracht zoals de binnenkant van de dijen, buik en armen. Met een LPG-kuur werk je aan de contouren van je lichaam dus. Doet dat pijn? Dat is het mooie van het hele verhaal: NEE! Sterker nog… Het is eigenlijk zelfs best wel lekker. Een soort stevige massage. Je krijgt een soort gehaakt / opengewerkt bodysuit aan, gaat liggen, en Beauty Unlimited doet de rest.

En Fat Freeze zei je?

En Fat Freeze zei je?

Ja, Fat Freeze inderdaad, een advies dat Beauty Unlimited geeft in het geval van dat hardnekkig vet dat maar niet weg wil. Dat kwijtraken, vetverlies zonder risico’s en chirurgie, kan dus door vetbevriezing, een bewezen veilige en effectieve methode om overtollig vet te verwijderen en je lichaamsvorm te corrigeren. Goed wel om te weten, is dat Fat Freeze vooral geschikt is voor mensen die ondanks een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging nog steeds lokaal vet willen verminderen. Het kan worden toegepast op verschillende probleemgebieden zoals de buik, heupen, dijen, billen, rug en armen. Het is een veilig en niet-invasief alternatief voor liposuctie zonder operatie of hersteltijd. Of het helemaal pijnloos is? Niet per se, maar het ligt echt aan je pijngrens. Persoonlijk vonden we de eerste vijf minuten even vervelend, maar daarna (het duurt een uur per behandeling) heel goed te doen.

Vetbevriezing, ook bekend als cryolipolyse, doe je meestal zo’n 2 a 3 behandelingen, en dan zie je daadwerkelijk resultaat. Het is precies zoals het klinkt: je vetcellen worden bevroren waarna je lichaam ze op natuurlijke wijze afvoert. Goed om te weten is dat het geen wondermiddel is: dat bestaat namelijk niet. Het Freeze Fat programma werkt het beste wanneer je ook actief beweegt en/ of krachttraining doet, en geen alcohol drinkt. Dat laatste is belangrijk: je lichaam is slim, en zal er altijd voor kiezen om eerst giftige stoffen te lozen. Zoals alcohol. En dat gaat uiteraard ten koste van het afvoeren van de bevroren vetcellen. Meer weten? Lees dit even