5 juli 2017, door Maartje

BNB FIXED FEE AMSTERDAM

5 juli 2017, door Maartje

BNB FIXED FEE AMSTERDAM

Kijk. Dit vinden we nu met recht een topconcept. Lees je hier op BartsBoekje.com geregeld top-zoveels met de beste AirBnB adressen wereldwijd, meer dan eens in de categorie daar-moeten-we-ooit-nog-heen, is het zelf verhuren van je huis natuurlijk ook de bovenstebeste manier om je maand-naar-Bali (ofzo) te bekostigen (mits binnen de 60 dagen onderverhuurregel van de gemeente uiteraard, want die regel is er niet voor niks). Bovendien is het de veiligste manier tegen inbrekers, iemand in je huis.

Maar… Hoe doe je dat dan, vragen wij ons altijd af. Je huurders, hoe komen die binnen? Hoe krijgen zij de sleutel? En, en dat vinden we oprecht heel belangrijk, hoe weet je dat mensen ook een beetje fatsoenlijk ontvangen worden als je het zelf niet doet? Hoe check je nadien of je huis een beetje in orde achter gebleven is? Of schoon is voor je volgende gasten (of voor jezelf)? En als er iets loos is, wat dan? Terwijl jij met je kont op Bali zit en – als het goed is – onbereikbaar bent? In New York en Parijs hebben ze voor het sleutelprobleem een prima oplossing: deurcodes (handig) maar bij ons? Nou, wij hebben Bnb Fixed Fee. Een Nederlandse dienst van twee ondernemende zussen die je helpen alles (of maar een beetje) te regelen. Zonder gedoe en vooral: zonder verborgen kosten. Gewoon een vaste fee. En nee, denk nou niet ‘ja die kennen we, die kneiterdure bnb-verhuurbedrijven’. Nee. 35 of 70 euro kost het je. Altijd. Daarvoor wordt bij optie 1 de check-in geregeld en is Bnb Fixed Fee het contactpersoon voor je huurders tijdens hun verblijf. Bij optie 2 komt daar 1 x schoonmaken bij.

Barts-Boekje- BNB fixed fee 2Eigenaresses Merel en Marinthe regelen alles persoonlijk, efficiënt, punctueel, gastvrij, meer dan vriendelijk naar alle partijen en dat allemaal voor een klein, eerlijk bedrag. Of je nu alleen mensen wil inchecken (gasten worden 24 uur van te voren gebeld om de exacte incheck tijd te bespreken, krijgen een rondleiding door het huis én tips in de omgeving) of gehele ontzorging (een check-out en eindschoonmaak bijvoorbeeld, zodat de sleutel weer opgehaald wordt en jij bij thuiskomst gelijk in een schoon bed kunt springen). O, en oplossingsgericht, dat is Bnb Fixed Fee ook. Uniek, weten we uit ervaring. Alles kan bij de twee en als het even niet lijkt te lukken, lukt het alsnog. Lijkt ons een puik plan om Bnb Fixed Fee ook in te zetten als algemene trouble shooters in de stad… Problem Solved Fixed Fee? Wie weet. Nu alleen nog in Amsterdam, maar we gunnen andere Nederlandse steden ook een Merel en Marinthe.

Bnb Fixed Fee is 7 dagen per week te bellen (of te appen, veeeeel fijner nog). Hoe lees je hier: Bnb Fixed Fee (https://www.bnbfixedfee.nl)