Almere1 juli 2019, door Barts Boekje

Boathouse Almere: smakelijk eten en net zo lekker genieten

Almere, 1 juli 2019, door Barts Boekje

Boathouse Almere: smakelijk eten en net zo lekker genieten

Aan het water, achter het riet, aan de oevers van de Noorderplassen. Daar vind je Boathouse Almere (en yes, eigenlijk is met een bootje aankomen hier een echte must!). En dankzij de stijlvolle inrichting, splinternieuw sinds begin vorig jaar) is het binnen net zo mooi als buiten.

Boathouse Almere

Boathouse Almere

Boathouse Almere ademt rust, allure, verwennerij en vertier. De inrichting – met verschillende hoogtes, zitjes en kleuren – voelt aan als een knusse huiskamer. Stukje thuiskomen noemen we dat. En het terras – groot, zonnig en over het water – is als de mooie tuin van je (never out of style lievelings-)oma. Mits je dat gelukt hebt natuurlijk, en zo niet: geen paniek want dan is er dus café-restaurant en je reinste terugtrekplek Boathouse Almere.

Toen we er waren was het niet het geval, maar een van de voordelen van Boathouse Almere is het feit dat hondjes er (meer dan!) welkom zijn. De omgeving is zoals gezegd beeldig, dus wie met zijn trouwe viervoeter de hort op wil, met de zekerheid van het betere uitblazen in het verschiet, mag eveneens richting Boathouse Almere. Tel daar de uitgebreide, luxe menukaart en de fijne gastvrije bediening bij op en… 1, 2, 3: Almere is zo slecht nog nie. Op dat menu veel allemansvrienden, van een burger met friet via scampi’s naar uitgebreide kaasplankjes en bitterballen.