17 mei 2019, door Barts Boekje

Bruidsjurk anders: Jumpsuit it is

17 mei 2019, door Barts Boekje

Bruidsjurk anders: Jumpsuit it is

Want, waarom niet. Bruidsjurken zijn mooi, maar sommige jumpsuits mooier. Lekker puh. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Voor de misschien wat stoerdere vrouw. Of de vrouw die geen social pressure voelt om zich in de duurste jurk te hijsen. Ja, voor die vrouwen.

Rime Arodaky

Rime Arodaky

De liefde voor deze jumpsuit van Rime Arodaky is for real. Maar echt ‘foh real’, snapt u. Modern, maar toch klassiek. Wel met bloemetjes. Strak en sierlijk met de sleep. De broek die niet heel lang is, maakt het een bijzondere jumpsuit. Vaak is het lang, langer, langst. Deze niet. Kort, pittig (nee gaat niet over het kapsel). Een pracht van een jumpsuit. Favo’tje dit wel. En het is niet het enige mooie wat dit prachtige merk in de collectie heeft, trouwens.

Catherine Deane

Catherine Deane

Ok, isgeenjumpsuit. Weten we. Maar het is ook geen jurk, dus daarom in dit lijstje. We wilden deze noemen, want handig, het is een bodysuit. Broek erover heen en klaar voor het Ja-woord. Of voor die fotoshoot. Deze bodysuit is heel subtiel en daarom praktisch voor meerdere bridal outfits. Ook fantastisch met een grote tutu-achtige rok. Bedekt armen, neklijn, buik (niet geheel onbelangrijk). De elegante bloemen maken het geheel af.

BO & LUCA

BO & LUCA

De ARCHIE van het Australische BO & LUCA. Eentje die niet voor iedereen gemaakt is. Hoeft ook helemaal niet. Simpel, elegant, lichtelijk masculien. Een mooie jumpsuit voor de moderne bruid. De ruches geven een twist aan het schone geheel. Je kan er nog voor kiezen om een strakke bodysuit onder de jumpsuit. Zo eentje met fijne glittertjes. Of draag ‘m met een halflange sluier.

IVY & OAK

IVY & OAK

Ja sorry, maar doe effe normaal. IVY & OAK heeft een bridal collection. Ja ok? Leuk, denk je. Het is werkelijk fantastisch. GROOT fan zijn we. Van de zware stoffen, elegante designs en alles even betaalbaar (voor als je liever dat geld ergens anders rondstrooit). Echt wel mini prijsjes dit. Op dit moment hebben ze een collectie voor de moderne vrouw. Kijk, daar kunnen we wat mee. Zie je ze stralen hiernaast? Precies, de place to be voor een jumpsuit. Ja, of dus toch een bruidsjurk voor een mooi prijsje. Voor ieder wat wils zeggen ze dan ook wel.
www.ivy-oak.com

We hebben nog wel meer favo jumpsuits trouwens. Komen we later op terug.