9 april 2024, door Maartje

Barts Bruiloft Brainstormsessie – Bruiloft Speeddate

9 april 2024, door Maartje

Barts Bruiloft Brainstormsessie – Bruiloft Speeddate

Ja! Hier is-ie: Barts Bruiloft Brainstormsessie! Een twee uur durende Bruiloft Speeddate waar je weddingplanner Evi de oren van het hoofd kunt vragen. Want: ga je trouwen maar heb je geen idee waar te starten? Of juist duizend-en-één ideeën, maar zie je door de bomen dat bos niet meer? Helpen wij je toch gewoon op weg! En wel tijdens een uitgebreide brainstorm sessie. Evi van By Evi Bespoke Events weet door een aantal gerichte vragen uit te vogelen wat écht bij jullie past, kent alle tips en tricks van het plannen van een bruiloft (of ander event), en heeft natuurlijk de beste leveranciers die jullie grote dag uniek maken op speed dail. Zo heb je in een mum van tijd een strak plan en ga je goed voorbereid op weg voor het plannen van je eigen droombruiloft. 

Bruiloft Speeddate: Wat kun je verwachten?

Bruiloft Speeddate: Wat kun je verwachten?

  • 2 uur durende brainstormsessie waarin je al je vragen kwijt kunt, persoonlijke tips & tricks krijgt en het fundament wordt gelegd voor een totaal concept van je bruiloft (een beetje eenheid scheppen tussen al die ideeën) 
  • Een lijst met welke leveranciers perfect passen bij jullie bruiloft
  • Een recap van het gesprek gebundeld in een mooi bestand dat de leidraad en naslagwerk voor je bruiloft vormt. Waar bestaat zo’n recap uit? Fundament voor het totaalconcept wordt op een rijtje gezet, moodboard(s), leverancierslijst en eerste budgetverdeling in een budget calculator. 
  • Als je daarna echt nog brandende vragen hebt, mag je nog een laatste mail met vragen sturen

Kosten €550

Hier kun je de speeddate bestellen: je ontvangt binnen 24 uur bericht.

*de sessies zijn in principe online, maar kunnen ook live worden gedaan, wel rekenen we hierbij reiskosten.