9 oktober 2019, door Maartje

Buitengewoon mooi! De sluiers van Daisy Sheldon

9 oktober 2019, door Maartje

Buitengewoon mooi! De sluiers van Daisy Sheldon

Hoe buitengewoon mooi zijn deze sluiers van Daisy Sheldon! Buitengewoon beeldig dus, zo vinden wij althans, en dat uit de monden (herstel: typende vingers) van luitjes die eigenlijk, stiekem, niet zo mega verzot zijn op sluiers. Nee, doe ons normaal gesproken maar een mooie, ingetogen bloemenkrans. Of een enkel bloemetje. Of gewoon helemaal niks. Maar voor de sluiers van Daisy Sheldon maken we met liefde een uitzondering!

 

Daisy Sheldon

Daisy Sheldon

Mocht je binnenkort gaan trouwen en mocht je nou nog twijfelen, wel niet wel niet wel niet een sluier, ben dan voorbereid dat je aan de sluier gaat na het lezen van dit stuk. Gokken we. De sluiers van Daisy Sheldon zijn namelijk je-van-het. De ontwerpster maakt namelijk handgeborduurde sluiers voorzien van een eigen, persoonlijke tekst, geborduurde bloemen in de kleuren van je keuze of zelfs een hele alinea. Zo zagen we een fractie van het romantische gedicht “A Birthday” van Christina Rossetti voorbij komen… Prachtig en de woorden geven je toch al mooie jurk (en misschien wel een hele eenvoudige) jurk nog nét dat beetje extra.

My heart is like a singing bird
Whose nest is in a water’d shoot
My heart is like an apple-tree
Whose boughs are bent with thick set fruit
My heart is like a rainbow shell
That paddles in a halcyon sea
My heart is gladder than all these
Because my love is come to me.

Dertien sluiers heeft Daisy in haar collectie. Dat lijkt weinig maar ga er maar eens aan staan, aan dat kiezen. En mochten deze dertien het nu toch niet helemaal zijn, dan kun je ook contact met haar opnemen voor een customized sluier. Ha!

Als je dan toch bezig bent, weet dan dat Daisy ook nog het een en ander aan prachtige lingerie heeft…