2 juni 2021, door Maartje

alles door de printer kan prachtig op maat gemaakt: Buro Narratif

2 juni 2021, door Maartje

alles door de printer kan prachtig op maat gemaakt: Buro Narratif

Wie ons volgt op het welbekende instagram (en waarom niet natuurlijk ;-)) weet dat we een beetje 'op' de rijmpjes van Charlotte a.k.a. CMR Rijmpjes zijn. Nogmaals: en waarom ook niet! Altijd spot on, precies subtiel, een grap als dat gepast is en een traan wanneer de situatie daarom vraagt en vaker nog allebei in één setje woorden. En ja, dat is knap.

Maar wist je dat Charlotte nog meer kan dan alleen fantastisch (en razend snel) (en ook nog eens persoonlijk op maat) rijmen? Is zo. Dat blijkt uit haar andere bedrijfje: Buro Narratif. Onder die naam - onthoud Buro Narratif - creëert ze de mooiste op maat gemaakte geboortekaartjes, trouw-uitnodigingen, bedrijfsuitingen en meer. Als het maar uit de printer komt zeg maar. Al hoeft zelfs dat niet. En niet alleen 'mooi' wat betreft de woorden die ze kiest: nee, met Buro Narratif bewijst Charlotte ook nog eens een verdomd goede vormgeefster te zijn.

Buro Narratif - voor al uw maatwerk

Buro Narratif - voor al uw maatwerk

Wie naar Buro Narratif scrolt, ziet meteen waar Charlotte opperbest in is: costum made storytelling designs. Beter hadden we het zelf niet kunnen vertellen. Het zijn namelijk niet alleen de ontwerpen die er toe doen, Buro Narratif vertelt het liefst een verhaal. Jouw/ jullie verhaal. Een geboorte- of trouwkaartje dat nét dat beetje extra heeft (eventueel voorzien van een CMR Rijmpje, 2 vliegen in 1 persoon) maar zeer zeker ook de look & feel van je (nieuwe) bedrijf.

Charlotte denkt ook met je mee, of neemt al het werk uit handen, wat betreft de uitvoering. Dik of dun papier? Of juist helemaal geen papier maar een zakje of een stuk stof? Rond of vierkant? Vouwen of vliegeren? Kan allemaal: samen met het creatieve brein van Charlotte kom je hoogstwaarschijnlijk tot iets waar je zelf nooit aan gedacht het – en dan mag het nog in een lijstje ook (mits dat past); zo mooi.

 

Buro Narratif