Nederland31 maart 2021, door Nina van Hilst

picture perfect logeerstek in het groen: design Cabin ANNA op Holenberg (brabant)

Nederland, 31 maart 2021, door Nina van Hilst

picture perfect logeerstek in het groen: design Cabin ANNA op Holenberg (brabant)

Handjes omhoog wie haar Pinterest lijst vol heeft staan met afgelegen cabins in Scandinavië. De Nederlandse designer Caspar Schols ontwierp zo’n cabin: Cabin ANNA. Deze prachtige, prachtige design cabin met schuifbare wanden is te koop. Dus als je nog een plannetje hebt voor een mooie b&b ergens afgelegen in de natuur: please buy. Dan kunnen wij komen logeren en schrijven we er een fijne review over. Beloofd.

Zo schreven we eerder over Cabin ANNA. En bedelden we openlijk naar een nachtje in de droom'hut'. Wat bleek: we waren de enige niet én de makers van ANNA (wij mogen ANNA zeggen) vonden het eigenlijk wel een goed idee. Het eerste prototype verscheen op Camping Hartje Groen in het Brabantse Schaijk (niet ver van Den Bosch) en nu is een overnachting Cabin ANNA een heus feit: Holenberg is naam waar je Cabin ANNA boeken kunt, Schaik is nog altijd de beeldige plek in het Brabantse groen waar je slapen kunt in een van deze houten én gitzwarte (megasupercool) cabins. And thank us later.

Cabin ANNA for sale

Cabin ANNA for sale

Houten balken, glazen wanden waardoor je in contact staat met de omliggende natuur en geheel aan te passen naar de wensen van de dag. Wil je knus binnen een boek lezen, dan schuif je alles dicht. Maar straalt de zon en wil je 50 vrienden uitnodigen, dan schuif je de boel open. Knus, klein, groot, buiten, binnen, zon, donker, warm of juist de wind er doorheen. Het kan allemaal. Cabin ANNA is ontworpen, loopt als een zonnetje en hoeft nu alleen nog maar gekocht te worden en ergens een fijn plek je in de natuur te krijgen. En dan hopen we dat iemand dit doet die er een – of meerdere, why not? – b&b’s van wil maken. Zodat we allemaal mee kunnen genieten van een weekendje weg onder de sterren of de zon door het glazen dak. Maar goed, wat ook kan is verhuren voor dreamy bruiloften aan het water, brainstorm sessies in het bos of – wie gewoon geld zat heeft – helemaal alleen voor zichzelf. Wie oh wie?

Wie wat waar lees je hier.

Holenberg

Holenberg

Camping Hartje Groen in Schaijk beschreven we ook al elders op deze site. Een heerlijke camping én de plek waar de allereerste Cabin Anna voor gasten te huur was. Dikke pret vanaf dag 1, zoveel is zeker. Zoveel pret dat het tijd werd voor een eigen plek. Dat werd bij de buren, het prachtige Holenberg. Daar kwamen een zestal ANNA’s te staan, allemaal met hun neigen charme en zo mogelijk nóg toffer: een aantal zijn er pikzwart en nog designiger, als dat een woord is. Waar mogen we tekenen?

Holenberg.com dus, daar moet je wezen voor je boeking.