6 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Canopy & Stars – voor de meest bijzondere overnachtingen in de Britse natuur.

6 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Canopy & Stars – voor de meest bijzondere overnachtingen in de Britse natuur.

De natuur in, we roepen het hier lately dagelijks. Dat buitenleven doet namelijk ontzettend veel met je mind. Je wordt er rustig van, zeggen ze. Vooral nu, in deze toch wel bijzondere tijden, is niets zo fijn als in de schone buitenlucht. Citytrips zijn leuk, maar slapen in de natuur is momenteel het nieuwe citytrippen: boomhutten in de herfst, knappe caravans in de winter en meer van dat soort, glamping-stijl, in de zomer, u snapt.

Canopy & Stars is een van onze laatste ontdekkingen. Met een, hoe zullen we dit zeggen, nogal mega ruime verzameling aan woest0 aantrekkelijke, ongewone plekken in de natuur waar je in de buitenlucht kunt slapen. Alles binnen Europa. De owners themselves hebben alle plekjes hoogst persoonlijk geïnspecteerd zodat we er zeker van kunnen zijn dat het ook echt ongewone plekken zijn.

Canopy & Stars

Canopy & Stars

Hoe werkt het dan? Nou, via de site kies je per categorie wat je wil: Land? Hond mee? Glamping? Kids mee? Keffer mee? Met een groep vrienden? Boomhutten? Plekken met een hottub? Nou en zo kun je nog even door met selecteren. Je stelt je eigen criteria samen en gaat opzoek naar wat jou de meest leuke plek lijkt. Hoe leuk. Enne: Sharing is caring, dus daar komt onze top drie van Canopy & Stars waar wij het liefst nu heen willen gaan.

1.) Deze boomhut in Devon. Je zweeft er zo’n zes meter boven de grond. Met een picture perfect uitzicht over een oude boerderij en beekje dat eronderdoor slingert, hoe sprookjesachtig wil je het hebben? Op het buitendek een vintage bad waar je makkelijk met twee personen inpast, lekker knus wel. Cocoon met de familie? Nou dan is dit een good to go. De boomhut ligt helemaal afgelegen je komt er misschien een keer een tractor tegen en wat loslopende schapen, maar dat is het dan wel. Het fijne van deze boomhut is dat die is voorzien van alle gemakken, het lijkt wel een huis, zo compleet.

2.) Deze Furnace Brook Lodge is East Sussex, United Kingdom. Rust op zijn best. Midden in de natuur en de perfecte plek om te vissen. Voor wie dat leuk vindt, het is namelijk ook de perfecte plek voor een glas wijn en een boek hoor, but ok. De hut is voor twee personen en dus de perfecte plek voor een romantische get away met je liefje. Picknickmand vullen en gaan. Je ochtend beginnen met verse koffie en zo’n knap uitzicht. Biezen pakken en gaan.

3.) Slapen in een Yurt. Deze vind je in Shropshire, in de UK. Een knappe Yurt in the middle of nowhere met felle kleuren, kleden, dikke stoffen en veel decoratie. Een grote gezellige boel. Bij de Yurt zit een groot terras en een verwarmde buitendouche. Maak lange wandelingen en enjoy de rust en ruimte. Daarna de hangmat in met je boek en hups door naar binnen om alle kaarsen aan te steken in de Yurt, glas rode wijn erbij en je dag is compleet toch?

Nou u snapt, we zijn fan. Lees hier alles op Canopy & Stars.