Nederland24 januari 2020, door Maartje

Nederlands camping-game strong! Dit zijn de vijf tofste nieuwe campings van Nederland

Nederland, 24 januari 2020, door Maartje

Nederlands camping-game strong! Dit zijn de vijf tofste nieuwe campings van Nederland

Weet je nog, die oe's en aah's van ons over de allerleukste campings van Nederland? Nee? Hier lees je ze, voor met de kids, en hier lees je welke we sowieso heerlijk vinden, ook zonder koters: je ultieme zomermoment is heel dichtbij; dit zijn de leukste campings in de buurt.

Leuk om te lezen hoor, helemaal hunky dory en we staan nog steeds achter ieder woord. Maar... Maar. Het kan dus allemaal nog leuker, hipper, luxer, knusser en gezelliger

FOR-REST GLAMPING EIBERGEN (Achterhoek)

FOR-REST GLAMPING EIBERGEN (Achterhoek)

In de Achterhoek, daar is echt best nog wel heel wat ruimte. Dat is fijn want ruimte is just what the doctor ordered deze zomer in Nederland. Bovendien wonen er in de Achterhoek, in en rond het immer bruisende Eibergen om precies te zijn, mensen met smaak, zo blijkt. Mensen die in de organisatie van festival zoals Lowlands zitten en die hun kans grepen toen er een verwaarloosde camping in de buurt leeg bleek te staan. Het idee was om een paar van die (immer waanzinnige) ‘props’ van Hollands beste festivals op de camping te zetten, maar in the end werden het 40 accomodaties, een heerlijke algemene (buiten)ruimte, een winkeltjes en verschillende buitenplaatsen om te barbecuen. Lees meer

 

Laguna Beach Glamping Camperduin (Noord-Holland)

Laguna Beach Glamping Camperduin (Noord-Holland)

Nieuw kid on the campingblock is, Laguna Beach Glamping in Camperduin, eentje die zijn eigenste lofzang verdient! In het dorpje camperduin (what’s in a name), een gat nabij Bergen aan Zee (op een miniem uurtje vanaf Amsterdam), ontpopt zich gedurende de zomermaanden een heuse pop-up camping. Of eigenlijk een heus Nederlands surfdorp. Letterlijk OP en AAN het strand. Een hele vakantie lang viva la fiësta met met het hele gezin.

Lees meer

Favoriet allertijden? ‘Ons eigen’ Zwier natuurlijk! Leer meer & boek meteen. Is leuk.

Koolgeitwolf Abcoude (Noord-Holland)

Koolgeitwolf Abcoude (Noord-Holland)

De nieuwe camping Koolgeitwolf vind je in Abcoude, onder de rook van Amsterdam en toch te midden van een onontdekt stukje natuur: op een eiland in het water! Met maar zes tenten in zijn totaal heb je het rijk bijna helemaal voor je alleen.

‘Barefoot luxury camping’ is de belofte. Kijk, dat is nog eens spekkie naar ons bekkie. Buitenleven maar met comfort en luxe, live muziek, vers gebakken broodjes en gewoon een mega relaxte camping vibe zonder ‘afzien’.

Lees meer

Camping aan huis? Hutten bouwen doe je zo! Echt leuke tips om het kleine spul in en rond het huis (of in het park!) te vermaken.

Festivalcamping Tijdloos (Drenthe)

Festivalcamping Tijdloos (Drenthe)

Dichter bij een festival komen we dit jaar niet meer. Denken we. Maar we opteren nu alvast voor een jaarlijks uitje naar Camping Tijdloos. Lees maar mee… ‘De wonderlijkste vakantiebestemming van 2020′, zo durven de organisatoren hun camping te noemen, en dan gaan we uitaard aan. Het idee? Nu is de tijd om stil te staan en mét elkaar te zijn. Het resultaat? Festivalcamping Tijdloos.

Lees meer

De Camphanen Ewijk (bij Nijmegen maar eigenlijk rondtrekkend

De Camphanen Ewijk (bij Nijmegen maar eigenlijk rondtrekkend

Hoe leuk is deze! Geen vaste campingspot maar en route met je eigen camper van voor even. Perfect voor iedereen die altijd al van het betere #vanlife wilde snoepen. Met dank aan de mannen van De Camphanen kan het dus deze zomer: Bij De Camphanen mag je een week lang slapen in een unieke campervan in de Nederlandse natuur. Bovendien nemen ze alles nemen ze alles voor je uit handen. Bij aankomst op de camping staat er een ready-to-sleep busje voor je klaar, inclusief gezellig buitenzitje, kampvuur mogelijkheid en sanitaire voorzieningen. Maar écht aan alles is gedacht.

lees meer