2 april 2024, door Barts Boekje

Persoonlijkheid aan de muren: foto’s als decoratieve statements

2 april 2024, door Barts Boekje

Persoonlijkheid aan de muren: foto’s als decoratieve statements

Het inrichten van je eigen woning is een van de leukste dingen om te doen. Ga je voor kleurrijk, voor Scandinavisch minimalistisch, voor natuurtinten? Wat je keuze ook is, foto's maken een huis altijd 'eigen'. Je maakt van een huis meteen een echt thuis en kunt tal van dierbare en persoonlijke bezittingen terug laten komen. Een van de beste investeringen die je dan kunt doen is het kopen van een foto op canvas. Een echte sfeermaker in huis en erg goed om verschillende herinneringen in huis terug te laten komen. Niet elk canvas is hetzelfde, en niet elke foto is geschikt; daarom vind je hieronder tips over waar je op moet letten.

 

Hoe leuk om dit te doen voor een pas getrouwd stel? Kies een mooie foto uit van de ceremonie of van het feest en dan heb jij een persoonlijk cadeau en zij een mooi souvenier!

Je kunt een canvas in verschillende soorten formaten bestellen

Je kunt een canvas in verschillende soorten formaten bestellen

Een van de grootste voordelen van het kopen van een canvas voor je eigen interieur, is natuurlijk dat je zelf kiest wat er op dat canvas komt. Ander voordeel is dat je de keuze hebt uit verschillende soorten formaten. Hierdoor is het erg eenvoudig om een klein stukje kunst in verschillende ruimtes terug te laten komen. Je kunt daarbij denken aan de slaapkamer, de gang, de woonkamer en de keuken. Check dus meteen waar bij jou in huis een canvas het beste tot zijn recht gaat komen.

Je geeft een erg persoonlijke touch aan het interieur

Je geeft een erg persoonlijke touch aan het interieur

Een foto op canvas kun je supermakkelijk zelf online ontwerpen. Er bestaan verschillende soorten bewerkingsprogramma’s waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Upload in een paar stappen je favoriete foto – of ga op de creatieve tour door een collage met meerdere foto’s te maken. Of je nu gaat voor een foto van een waanzinnige reis, van je familie, vrienden of je huisdier. In alle gevallen zorg je meteen voor een erg persoonlijke touch in het interieur. Let wel héél goed op dat je foto een goede kwaliteit heeft: niemand wil een twee bij twee wazige canvas op z’n muur!

Leuk voor jezelf én als cadeau aan een ander

Leuk voor jezelf én als cadeau aan een ander

Niet alleen is het ontwerpen van een canvas erg leuk voor je eigen interieur, het is ook meteen een creatief en gewenst cadeau om te geven aan een dierbaar persoon. Een perfecte cadeau gevonden voor de feestdagen voor de opa’s en oma’s, voor een verjaardag of voor een housewarming (wel even checken wat ze mooi vinden natuurlijk). En dankzij de vele formaten waar je uit kunt kiezen, is een canvas ook in verschillende prijsklassen te verkrijgen.