Nederland, Den Haag5 februari 2021, door Maartje

Capriole Café wordt PuuRR aan de Binck, Den Haag

Nederland, Den Haag, 5 februari 2021, door Maartje

Capriole Café wordt PuuRR aan de Binck, Den Haag

Al acht jaar lang een trouwe dienaar, dat Capriole Café. Oké toegegeven, het café zit een beetje (ok een beetje boel) verstopt, maar dan had je ook wat. Verstopt aan de Fokkerhaven, mét terras aan het water, kon je hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Maar nu stopt het Haagse restaurant Capriole Café ermee. Maar in dit pand zal  een nieuwe, kersverse eigenaar aan het roer staan. En dan niet als Capriole Café, maar als PuuRR aan de Binck. 

 

 

 

PuuRR aan de Binck

PuuRR aan de Binck

Op 4 mei 2024 zullen de deuren opengaan van restaurant PuuRR aan de Binck. En wie neemt dan het stokje over van Capriole? Reno Hilgersom, eigenaar van de Hilgersom Horeca Groep, met maar liefst zeven locaties op zijn naam. En het concept van PuuRR aan de Binck? Net zoals bij de andere PuuRR-vestiging. De eisen: een terras aan het water en de hele dag door zon. Dat begint al goed.

Gelukkig hoeven we Capriole Café niet helemaal te missen. Een deel van het interieur blijft behouden. Heerlijk, die moderne en industriële stijl die goed bij de omgeving past. We like.