Portugal, Comporta15 januari 2022, door Nina van Hilst

Sereen overnachten bij Casa da Volta in Portugal

Portugal, Comporta, 15 januari 2022, door Nina van Hilst

Sereen overnachten bij Casa da Volta in Portugal

Portugal, we komen er maar wat graag. Het barst er van de stijlvolle en relaxte plekken. Voor wie met een groep vrienden naar dit fijne land afreist, is er Casa da Volta. Een vakantiehuis geschikt voor twaalf personen, op het platteland en met een knap staaltje architectuur. De villa is ook een perfecte plek om een retreat te organiseren.

 

Casa da Volta ligt op een half uur van Comporta. En wie Barts Best of Comporta ooit heeft gelezen weet dat we een beetje op dit kustplaatsje zijn.

Casa da Volta

Casa da Volta

Casa da Volta

Als we ooit een casa in Portugal gaan bouwen, dan mag het een copy paste van deze plek zijn. Casa da Volta is een architectonische droom. De combinatie van natuur, natuurlijke materialen, minimalistisch, aardetinten en als hoogtepunt toch wel de lichtinval. Meu Deus, oftewel OMG in het Portugees. Enfin, als we het – nog! – niet kunnen kopen, dan is een week komen logeren op deze plek toch wel een heerlijk idee. Nog even 11 vrienden mee zien te krijgen – of gewoon lekker ruim met je eigen gezin – en gaan. De villa ligt op het Portugese platteland op een half uur rijden van Comporta en de zee. Omringd door natuur en prachtige zonsopkomsten en -ondergangen.

6 slaapkamers en een zwembad

6 slaapkamers en een zwembad

Of je met twee of drie gezinnen, een groep vrienden, een grote familie of een retreat komt, er is voor iedereen plek. De zes slaapkamers bieden ieder plek aan 2 personen. En hebben allemaal een eigen badkamer. Chillen in de woonkamer, op een van de terrassen, bij het zwembad of de open haard. Casa da Volta is voorzien van verwarming, een sportruimte, een barbecue en genoeg ligbedden. Het huis is geschikt voor alle seizoenen en vibes. Van avonden gezellig tafelen tot boekjes lezen bij het zwembad en op avontuur naar de wilde kust van Portugal of de fijne restaurants van Comporta. Waar je ook voor kiest, Casa da Volta is een prachtige plek die je vast ook wilt gaan copy pasten.

Casa da Volta