Nederland17 mei 2017, door Maartje

Little Escapes: Club Zand Castricum

Nederland, 17 mei 2017, door Maartje

Little Escapes: Club Zand Castricum

Voor de hele dag, maar nog belangrijker: voor het hele jaar, twaalf maanden lang, zeven dagen per week. Bovendien is Club Zand zo’n aantrekkelijk adres uit de strandtentenboeken: tikkeltje hippie, vleugje boho, wat white wash hier en vooral veel ongedwongenheid daar. Hangen doe je in de rotan(hang)stoelen voor de deur, met je blik op de zee.

Los van de stunning looks is Club Zand favoriet omdat het strandpaviljoen hoort bij Castricum aan Zee, ook wel Bakkum aan Zee genoemd. Geen 'echte' badplaats zoals Zandvoort of Noordwijk aan Zee – er woont niemand en er is geen boulevard – en daardoor is het er over het algemeen stukken minder dichtbevolkt. Strand (in 2014 zelfs verkozen tot het schoonste van Nederland), bos, duinen en Club Zand, c’est tout. En een koud biertje.

Club ZandZeeweg 70, Castricum

Dit adres is onderdeel van Little Escapes waarvoor de foto's werden gemaakt door Sophia van den Hoek *bam*. Hier lees je hoe je Little Escapes the book aanschaffen kunt (voor maar 19,95, dief van je eigen portemonnee): Little Escapes