Nederland, Amsterdam14 januari 2022, door Esmée Rebel

In quarantaine? No worries. Het quarantainepakket van Cousinebezorgt sleept je erdoorheen!

Nederland, Amsterdam, 14 januari 2022, door Esmée Rebel

In quarantaine? No worries. Het quarantainepakket van Cousinebezorgt sleept je erdoorheen!

Al die tijd (lees: taaie twee jaar) corrie kunnen vermijden, maar is het dan nu écht zo ver? Of moet je - vanwege besmettingen in je directe omgeving - in quarantaine zitten? Wat je situatie ook is, thuisblijven is een must. De godganse dag aan het bingen (zie hier onze aanraders), slapen en eten and rewind. Over eten gesproken, dat is nog een flink gedoe. Want hoe kom je aan voedzame, gezonde én lekkere maaltijden terwijl jij (en je partner/huisgenoot/familielid) het huis niet mag verlaten? Cousinebezorgt is dé uitkomst, vóóral nu de meiden van Cousinebezorgt een speciaal quarantainepakket hebben samengesteld. Enne - spoiler alert - deze foodbox (met confetti, lief kaartje en knappe verpakking) zal een heus feestje tijdens je quarantaine zijn.

 

Wil je zelf kokkerellen? Ook leuk. Kijk maar even bij Barts Kookboekje voor inspiratie!

Cousinebezorgt

Cousinebezorgt

De meiden – Jessie, Vera en Jessica – van Cousinebezorgt zijn niet vies van kokkerellen. Wekelijks koken ze verse, gezonde vega(n) maaltijden die je kunt ophalen of thuis bij je kunt laten bezorgen. Van weekmenu’s en kraampakketten tot losse maaltijden, soepen en salades. Oja, wijn pairing is ook mogelijk, wat betekent: dubbel feest! En we blijven in de feestsferen, want met hun gloedjenieuwe quarantainepakket kun je je geluk niet op. Deze box is voorzien van voldoende maaltijden om de aankomende dagen door te komen (jezelf uithongeren is zó 2021) plus je krijgt er biologisch fruit – voor de vitamientjes – bij. Het quarantainepakket is voor twee personen, en bevat 2x twee maaltijden, één liter soep, salade, zuurdesembrood van bakkerij Ulmus en vers fruit.

Bestel vóór maandag 14u en krijg het woensdag bij je thuisbezorgd. Opeten hoef je trouwens niet direct (mag wel!), want de maaltijden zijn tot zaterdag te bereiden. Voel je al een hoestje of snotneus opkomen? Bestel dan maar gewoon alvast. Zo’n pakket is ook leuk én lekker om binnen te krijgen als je toch niet in quarantaine hoeft te zitten.

Cousinebezorgt