Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 May 2019
  • 11-05-2019
  • Duitsland, Düsseldorf, Eten & drinken, Little Escape

Covent Garden, Düsseldorf

Covent Garden, Düsseldorf

Niet ver van de koffie van Lina’s, om de hoek van het bekende en gezellige florapark, vind je een heuse lunchparel waar je alleen heen mag met honger: Covent Garden.

Covent Garden. Klinkt Engels, voelt als Central Perk (wie niet weet dat dit een referentie is naar de serie Friends, mag het voor zichzelf houden, anders voel ik me zo oud). De zaak is niet heel veel meer dan een lange bar langs het raam, een paar comfortabele stoelen en eten dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook zo smaakt. Focaccia’s on fleek (lees: zo vol belegd dat alles ervanaf valt) en een cheesecake met blauwe bessen die het woord fluffy een nieuwe betekenis geeft. Bovendien is de muziek op de achtergrond de moeite van het je oren wat extra spitsen waard.