Nederland, Den Haag13 augustus 2020, door Barts Boekje

Binnenkort open: D Cuisine, Den Haag

Nederland, Den Haag, 13 augustus 2020, door Barts Boekje

Binnenkort open: D Cuisine, Den Haag

Geloof ons... Niet iedere Hagenees zal het direct toegeven maar stiekem heeft iedereen (u get the point) óóit eens dronken op de bar van “de Danzig” gestaan. Óf een vriend of vriendin van de bar moeten trekken. De Danzig was (of nou ja, eigenlijk: ís) een begrip in Den Haag en het blijft een van de meest befaamde danscafés op Het Plein.

Maar nu is het tijd voor een make-over! Horecaondernemers Valerie en Michiel vonden het – zeker in deze rare tijden – tijd voor iets anders. De afgelopen 3 maanden hebben ze de boel omgegooid en verbouwd voor een nieuwe concept. Ze garanderen: het nachtleven blijft. Alleen komt daar nu een moderne manier van dineren bij. Enter: D Cuisine. D Cuisine moet een plek worden voor iedereen die zich graag in de watten laat leggen. Extravagante gerechten krijgen een Mediterraanse-Aziatische twist, inclusief wijn en cocktails van hoge kwaliteit.

D Cuisine

D Cuisine

Het is natuurlijk even afwachten wanneer de nachtclubs weer groen licht krijgen, maar de verwachting is om met D Cuisine in ieder geval ergens in augustus open te gaan. Voor dansen op de bar bij D Café by Danzig moeten we dus nog even geduld hebben, maar dat kunnen wij, zeker met het nieuwe restaurant om ons zoet te houden. We houden je op de hoogte!

D Cuisine