Nederland, Brabant4 november 2023, door Nikki Nederhorst

De perfecte go-to in Brabant, vakantiehuis de Wijdebloem

Nederland, Brabant, 4 november 2023, door Nikki Nederhorst

De perfecte go-to in Brabant, vakantiehuis de Wijdebloem

De go-to van Noord-Brabant. Een vakantieplek die écht alles heeft. En dat ook nog eens in ons koude kikkerlandje. Wij hebben het voor je gevonden: Buitenhuisje Wijdebloem. Als je op de locatie komt is alles al voor je geregeld, de bedden zijn al opgemaakt en het speelgoed ligt klaar. De tuin is om bij weg te dromen. Je kunt er hier ook een workation van maken want er is zelfs een aparte yoga-werkruimte (te cool hè).

Over dit prachtige stekkie

Over dit prachtige stekkie

Rondom het huis is meer dan 500m2 aan tuin. Altijd dus wel een plek om in de schaduw bij te komen van de zon, of om je even af te zonderen van de drukke (schoon)familie. Er staat zelfs een hottub in de tuin waarin je naar boven kunt staren en duizenden vallende sterren kunt zien.

Binnen heeft het huis een kinderkamer met een stapelbed. Ook zijn er nog twee kamers die een king of queen size bed hebben. In totaal passen er zes mensen in het huis. Er is in de woonkamer een speciale kast waar spellen in te vinden zijn zoals Monopoly, Twister, Beverbende, Risk en ga zo maar door. De kids vermaken zich dus wel even zodat jij ook echt lekker tot rust kunt komen. Als dit nog niet als muziek in de oren klinkt, hebben we nog wat. Namelijk een yoga-werkruimte wat (vinden wij in ieder geval) echt geweldig ingericht is.

Omgeving ontdekken

Omgeving ontdekken

Dit droomplekkie ligt op een privé gedeelte van een vakantiepark in Schaijk, natuurgebied de Maashorst. In deze omgeving kun je prachtige wandelingen maken of met de kids eten bij een pannenkoekenrestaurant. Als je echt lekker een luiervakantie wil, kun je neerploffen bij verschillende waterplaatsen waar zand omheen ligt. Hier kun je zelfs ook nog eens de golden glow krijgen, wat je elke zomer probeert.