Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 02-07-2019
  • Barts Boekje Junior, Barts Bruiloft, Slapen

De Vreemde Vogel, Vlaardingen

De Vreemde Vogel, Vlaardingen

Altijd al eens willen slapen in een echt vliegtuig, een groot vogelhuis, een reuze struisvogel of een pipowagen? Bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen kan het!

De Vreemde Vogel Vlaardingen

Buitenhotel De Vreemde Vogel is helemaal gericht op het buitenleven, maar dan wel - hoe fijn! - met de luxe van een hotel (opgemaakte bedden, verwarming, privé-sanitair, uitgebreid streekontbijt). Op het terrein kunnen de kinderen hun energie kwijt op de kinderboerderij met (natuur)speeltuin, in de klusschuur, op het water in een roeibootje of op het speelveld. Ouders relaxen ondertussen in een hangmat (genoeg boeken en tijdschriften te leen) of op het zonnige terras aan het water. Een plaatje uitzoeken voor op de platenspeler in je buitenkamer kan bij de LP-uitleen en in het winkeltje shop je bijzondere spulletjes voor thuis. En goed nieuws: vanaf 11 juli tot eind augustus gaat het terras van De Vreemde Vogel ook 's avonds open voor bijvoorbeeld een heerlijke daghap of BBQ. Bovendien kun je iedere vrijdag, zaterdag en zondag zelf pizza's komen bakken of BBQ-en met kruiden uit eigen moestuin en is het een opperbeste trouwlocatieDe Vreemde Vogel