10 juni 2016, door Maartje

De Vrijdag Vragen: Kirsty Nagel

10 juni 2016, door Maartje

De Vrijdag Vragen: Kirsty Nagel

Bart's buddy Kirsty Nagel, moeder van Sammie Ziggy en Teddy Bowie, deelt vandaag haar favorieten in onze rubriek De Vrijdag Vragen. Naast styliste en ontwerpster van Urban Nomads, is ze vooral een moeder die van afwisseling houdt. Citytrips zijn daarom by far favoriet – zowel in binnen- als in buitenland, maar ook toeristje spelen in eigen stad blijft een fijne bezigheid en al helemaal als de kids mee kunnen! Motto? Create, be inspired and have fun! Meer Kirsty vind je hier.

Wat vind je de allerleukste plek om met vrienden en kroost te borrelen?
"Borrelen doen we niet zo veel. Wel drinken we heel veel koffietjes en eten we taart, haha! Perfecte hangouts zijn voor ons dan Ver van Hier en Mamamo. Of - wat nu weer gaat komen - op het strand bij Elements Beach of De Pit. Wijntje, biertje, appelsap en pizza!"

Wat neem je steevast mee als je met je mini de deur uit gaat?
"De speen van natuurrubber. We worden nog altijd aankeken alsof m'n dochter Teddy met een fles bier aan haar mond loopt, maar de spenen zijn echt top! Beter dan de normale spenen en to be honest - ik vind het super cute zo'n mega speen. En oh ja, bij de speen hoort ook haar wolkje. Zonder dat ding kan ik de speen net zo goed thuis laten. Wolkje was ooit wit, maar is nu grijs en vies. Teddy heeft de speen en het wolkje een toepasselijke naam gegeven: De Bah."

Wat vind je de beste vakantiebestemming voor het gezin?"
"Ibiza, by far."

In welk kledingmerk kun jij je kind uittekenen?
"Oei, dat zijn er meer. Bobo Choses, Mini Rodini, Bellerose, Stella McCartney, 1+ in the family en Pomp de Luxe, maar zeker ook Zara en H&M."

Wat is de ultieme wannahave voor de kinderkamer?
"Een stapelbed met glijbaan. Tenminste dat is de wannahave van Sammie, haha! Zelf zou ik nog wel heel graag een Eames schommelstoel willen hebben. Zelfs nu ik geen baby meer heb, maar gewoon om boekjes in voor te lezen voor het slapen gaan."

Wat is de gouden eettip voor kinderen?
"Niet te moeilijk doen, het komt vanzelf. Hoe meer je gaat pushen, hoe slechter ze gaan eten. Laat ze meehelpen en laat ze zelf dingen uitkiezen in de winkel. Wat je kiest moet je ook proeven."

Welke moeder inspireert jou het meest?
"Zo veel! Mijn eigen moeder, maar ook absoluut mijn vriendinnen. Omdat ze hun hart volgen, zichzelf niet uit het oog verliezen, maar er absoluut op de eerste plaats voor hun kinderen zijn."

Tip
"Be nice! Vooral voor jezelf! We willen en doen zo veel tegenwoordig. Relax, ga mee in het ritme van je kinderen en geniet. (Oh, ik hoor mijn moeder praten! Whoehaaaaaa!!!) Vergelijk niet te veel met anderen en verlies niet jezelf uit het oog. Zo, moeders heeft gesproken. En nu op naar De Pit voor pizza en wijn. Proost!"