4 december 2019, door Nina van Hilst

Duurzame kerst cadeaus: Conscious Christmas Pop Up op 7 december op Barts Boekje HQ

4 december 2019, door Nina van Hilst

Duurzame kerst cadeaus: Conscious Christmas Pop Up op 7 december op Barts Boekje HQ

Confession, het is morgen 5 december en ik heb mijn cadeaus nog niet klaar. Chips! Dat wordt last minute cadeaus kopen en van mijn duurzame geloof vallen. Bij de kerstcadeaus gaan we dit anders doen. Echt waar! Op zaterdag 7 december is in onze eigen Barts Boekje HQ op de Amsterdamse Wallen een duurzame kerstcadeau pop up. Op de Conscious Christmas Pop Up winkel je - op tijd! - je liefste, fijnste en origineelste cadeautjes bij elkaar. Je bent meteen klaar voor iedereen én de rest van de maand hoef je alleen nog maar in je kersttrui te borrelen.

Conscious Christmas Pop Up

Conscious Christmas Pop Up

One stop for all your Christmas shops. Dat was wellicht een nog leukere naam geweest voor de eerste pop up op ons HQ op de Wallen. De deelnemers van de pop up hebben een voorliefde voor natuurlijk, gezond, duurzaam en bewust. En de producten lopen lekker uiteen. Natuurlijke skincare en parfums, droogbloemen, rijmpjes, reisboeken, adaptogenen, kerstballen, sieraden, geurkaarsen en kaarten.

De webshop Posie verkoopt natuurlijke indie skincare brands. Van die prachtige potjes en flesjes waar je instantly happy van wordt. Onze vriendin (we zijn namelijk al een poosje fan) Aimélie neemt droogboeketten en kransen met droogbloemen mee. Het nieuwe merk Lingua Planta maakt botanical parfums. CMR Rijmpjes gaat live op maat gemaakte rijmpjes schrijven en verkoopt haar andere rijmpjes op mooi papier.

De nieuwe webshop Botanē brengt adaptogenen op de Nederlandse markt en mee naar de pop up. Adaptogenen zijn supplementen die je hormoonbalans herstellen en stressreacties van je lichaam en hoofd kunnen verminderen. Zo ga je het nieuwe jaar stressvrij in. En Stylenoot neemt allerlei moois glimmends en lekker ruikends mee. Kerstballen, sieraden, geurkaarsen en door haar ontworpen kaarten. Oja en natúúrlijk liggen ons Maartje d’r boeken in de shop. De Little Escapes en Cool Cape Town‘s. Boeken om in te dromen van avontuurlijke tripjes of ze gewoon maand na maand echt uit te voeren.

Je lover, je moeder, je zus, je broer en je vriendinnen maak je allemaal blij met cadeautjes van de Conscious Christmas Pop Up. Het lijkt net alsof je stad en land hebt afgezocht. En je vader? Of hij moet blij worden van een boeket droogbloemen, anders krijgt hij gewoon z’n jaarlijkse bierpakket. Dan is hij ook weer gelukkig.

Conscious Christmas Pop Up
Zaterdag 7 december
11.00-17.00
Barts Boekje, Oudezijds Achterburgwal 121

Wil je onze knusse event ruimte ook een keer huren voor een pop up, private dinner, meeting, coaching sessies, babyshower of iets anders gezelligs, drop us a note!