21 augustus 2019, door Nina van Hilst

Natuurlijke skincare: Posie, de nieuwe webshop voor schone huidverzorging

21 augustus 2019, door Nina van Hilst

Natuurlijke skincare: Posie, de nieuwe webshop voor schone huidverzorging

There’s a new kid online. En deze new kid brengt de knapste, natuurlijke skincare indie brands naar Nederland. Posie helpt je de switch naar clean beauty makkelijker te maken. Posie selecteert de schone, eerlijke, mooie skincare merken. En jij hoeft alleen maar te pakken wat je zoekt in deze nieuwe webshop voor natuurlijke huidverzorging. Easy - and pretty - does it.

Posie

Posie

Sinds ik de stap maakte naar een duurzame levensstijl, koop ik veel minder. Maar de dingen die ik koop zijn goed. Buy less, choose well. Zo ook bij natuurlijke huidverzorging. Niet iedere week een nieuwe tube, potje of kleurtje van wat dan ook. Maar niet te veel en goede producten waar je je huid mee verwent. En webshoppen is bij deze een uitkomst. Er zijn dit jaar een aantal – een lijstje is onderweg – hele fijne online winkels met schone, eerlijke merken bijgekomen. Waar natuurlijke, biologische, eerlijke, knappe en cruelty free merken worden aangeboden. Posie is een van deze webshops.

Posie heeft een kleine selectie van indie brands vanuit heel de wereld. Waarvan de meeste in Nederland alleen bij Posie worden verkocht. Verliefd ben ik op de Everywhere Salve van Cosmos Botanicals. Een stick met helende kruiden die je voor je gezicht, lijf en lippen kunt gebruiken. Multi-functioneel dus en in een volledig composteerbare tube. En de poedermaskers van Urb Apothecary met cacao, cactus of lavendel matcha voor een detox van je huid. En alles van Nucifera, Isla Apothecary en Earth tu Face. Nou ja, eigenlijk gewoon op alles. Alleen kopen we maar selectief, weet je nog? Al zouden we bij Posie bijna van dat geloof vallen.