29 april 2017, door Maartje

FLOOR17: Slapen onder de sterren

29 april 2017, door Maartje

FLOOR17: Slapen onder de sterren

Het doet ons bijna, bijna besluiten om een prijs uit te gaan reiken aan de meest actieve evenementbedenkers van Amsterdam. Bij Floor17, onderdeel van het Ramada Apollo Amsterdam Centre hotel diep in Amsterdam West is namelijk altijd wat te doen. Dat moet misschien ook wel omdat het hotel met rooftop restaurant behoorlijk uit de richting te vinden is, dichtbij vrijwel niets. Maar zelfs dan hadden ze zich er vanaf kunnen maken met de zoveelste een foodmarkt of iets dergelijks. Maar neen, zo niet de luitjes van Floor17. Bij Floor17 worden écht leuke dingen bedacht. Van een schaatsbaan en curlingbaan op grote hoogte, tot filmkijken op diezelfde grote hoogte. En nu: slapen op grote hoogte. Onder de sterren in een doorzichtige zogenoemde Air-Bubble. FLOOR17: Slapen onder de sterren, dus.

Barts-Boekje-floor 17

 

Van 12 mei tot 10 juni slaap je vanaf 270 euro per nacht onder de sterren op de 85 meter hoge rooftop van Floor17. De bijzondere hotelkamer is ingericht door het populaire online designmerk MADE.COM (= supersmaakvol). Boek je, dan word je ontvangen met Champagne (echte), waarna je op een verrassende manier begeleid wordt naar de daksuite (hoe? weten wij ook nog niet... Moest een verrassing blijven).

Barts-Boekje-airbubleDe air-bubble zelf is voorzien van (bijna) alle gemakken die een luxe hotelkamer ook heeft. De kamer is verwarmd en er wordt continu frisse lucht ingeblazen door een geluidloze blower. Daarnaast heb je toegang tot een privéterras en de beste kamer van het hotel waar je je spullen kunt opbergen en je kunt opfrissen in de badkamer. De overnachting is inclusief privé-ontbijt geserveerd in de air-bubble.

Boeken kan via www.apollohotels.nl/airbubble