7 maart 2019, door Barts Boekje

FOMO Friday: weekend van 9 – 12 maart 2019

7 maart 2019, door Barts Boekje

FOMO Friday: weekend van 9 – 12 maart 2019

Een regenachtig weekend staat voor de deur. Maar dat mag de pret niet deren. Wat ons betreft dan. Des te meer reden om ergens warm en droog binnen te zitten! Wat dacht je van een brunch? Of zelfs een brunch waarbij drinken een groot onderdeel is? Yay! Deze brunches zijn trouwens niet eenmalig en ze zijn al eerder georganiseerd. Maar toch is het FOMO gehalte hoog bij ons. Vandaar dat we het delen met je. Én er is een ware champagne proeverij die weekend. Oeh, bubbels! Zei iemand bubbels?

Boozy Brunch bij Lokaal Edel

Boozy Brunch bij Lokaal Edel

Ok, de Boozy Brunch bij Lokaal Edel bestond al wel. Op maandelijkse basis welteverstaan. Maar sinds kort is er elke week een Boozy Brunch op zondag. Kijk, ben jij ook weer op de hoogte. Je drink een Mimosa of Bloody Mary al voor 5 euro. Ja, echt! En met een overvolle brunchplateau kan die zondag niet meer stuk.
Facebook/events

L'Atelier du Chamagne

L'Atelier du Chamagne

Champagne proeven. Wie wil dat nou niet? Gratis bovendien. Dan kan je dit weekend bij L’Atelier du Champagne terecht. Hier is op zaterdag een proeverij van de champagne Palmer & Co. Er zal ook een vertegenwoordiger van Palmer & Co aanwezig zijn om de wijnen toe te lichten. Proost!
Facebook/events

Mama Makan

Mama Makan

Let’s go Bali style bij de brunch van Mama Makan in de Hyatt! Verwacht Balinese gerechten, frisse salades en een tropische Bali punch. Deze brunch is elke week te vinden bij Mama Makan en zeker een aanrader dit weekend met de regen. Want nee, het is geen tropische regen zoals je op het eiland Bali zou verwachten… Stop dan minstens al dat lekkers van Bali in je mond dit weekend!
Facebook/events