Nederland, Den Bosch23 juli 2023, door Isa de Laat

Foodmarkt De FAM: de eerste foodmarkt in Den Bosch opent zaterdag 28 juli 2023

Nederland, Den Bosch, 23 juli 2023, door Isa de Laat

Foodmarkt De FAM: de eerste foodmarkt in Den Bosch opent zaterdag 28 juli 2023

Moeilijke eters ('lus ik nie's'), haast voor dat ene concert (tja, weer te laat van huis vertrokken), stuitende kinderen die je écht niet mee wilt nemen naar een chique restaurant (ze hebben tenslotte al de hele dag in de stad moeten rondhangen), trek in een snelle hap (katertje?) of zin in van alles wat (gewoon omdat het kan).. Het enige goede antwoord is dan de foodhall/foodmarkt. Met verschillende keukens onder één dak ben je in een paar uur heel de wereld rond. In Europa schieten ze overal uit de grond, maar Den Bosch miste er nog een.

 

Tot aanstaande zaterdag 28 juli, dan opent de eerste Foodmarkt van Den Bosch: De FAM.  Aan de Korenbrugstraat geniet je van die Bossche Bourgondische gastvrijheid, maar dan the easy way. 

Foodmarkt De FAM

Foodmarkt De FAM

Leuk dat rondje om de culinaire wereld, maar waar beginnen en eindigen we? Dat verklappen we niet, maar in de foodmarket is ruimte voor zes originele foodconcepten met een verrassend aanbod aan shared dining porties.

Geen kleine speler deze hoor, er is namelijk maar liefst plek voor 200 gasten en op het gezellige terras kunnen nog eens 250 bezoekers zitten. Bestellen is mogelijk via een QR-code of bij het bedienend personeel (alle gerechten worden gewoon persoonlijk aan tafel geserveerd).

 

Foodmarkt de FAM