Nederland, Rotterdam27 februari 2023, door Isa de Laat

Grace op de Coolsingel in Rotterdam: een festive restaurant met roaring twenties vibes

Nederland, Rotterdam, 27 februari 2023, door Isa de Laat

Grace op de Coolsingel in Rotterdam: een festive restaurant met roaring twenties vibes

Is het een club? Is het een restaurant? Festive restaurant Grace in Rotterdam (onderdeel van Hell’s Kitchen Horeca Groep) is een beetje van beide. Lang (lees: heel lang) was de vraag wat of wie er zal neerstrijken in het hoekpand op de Coolsingel, tegenover het stadhuis.

Inmiddels is het duidelijk: het is misschien in eerste oogopslag niet het eerste restaurant waar we neer zouden ploffen voor een relaxte ochtend, middag of avond (helemaal niet met kids), maar als we in de partymood zijn, dan weten we waar we moeten wezen. Grace in Rotterdam is een all day and night festive restaurant, waar je terecht kunt voor eigenlijk zo'n beetje alles: ontbijt, lunch, diner en cocktails. Restaurant voor de feestmodus check en daarna kun je gewoon door, want in de kelder van het restaurant huist club The Grit.

Grace in Rotterdam

Grace in Rotterdam

Een groot team, een groot restaurant en een grote naam als aanvoerder van het keukenteam. Die laatste is sterrenchef Marco Prins, die met zijn keukenbrigade een Parisian breakfast, een relaxte lunch, Arabic tea of een uitgebreid diner met champagne in elkaar flanst. Jup, je raadt het al: met de gerechten van deze kaart vlieg je de gehele wereld over. Van Colombiaanse empanada’s met een aji dip tot aan Peruaanse ceviche van yellowtail. Maar ook kaviaar en kreeft zijn op de kaart te vinden. En als je aan de Coolsingel zit, dan wil je natuurlijk dansen. Ook dat kan bij Grace, ofja bij de onderburen: club The Grit.

 

Grace