18 november 2019, door Nina van Hilst

Help de Sint (en Kerstman) recyclen in Amsterdam West op 23 en 24 november

18 november 2019, door Nina van Hilst

Help de Sint (en Kerstman) recyclen in Amsterdam West op 23 en 24 november

Geef drie Amsterdamse creatieve moeders met een duurzaam hart een prachtpand op een toplocatie en je weet dat er iets tofs gaat komen. Op 23 en 24 november organiseren de drie in de nog te openen winkel Motherhood op Kinkerstraat 270 in Amsterdam West een Recycle Sint (en Kerstman) pop-up. Breng uitgespeelde cadeautjes in en neem weer nieuwe tweedehands cadeautjes voor de schoen, Pakjesavond of Kerst mee naar huis. Gratis en voor niets. Help je ook de Sint te recyclen?

Recycle Sint en Kerst

Recycle Sint en Kerst

De meeste ouders hebben zich weleens afgevraagd of al dat nieuwe speelgoed wel nodig is. Natuurlijk niet. En wat als er nu een winkel is waar je makkelijk tweedehands speelgoed kunt vinden? En als bonus kun je ook het speelgoed waar thuis niet meer mee gespeeld wordt, inruilen. En als superbonus is dit ruilen van speelgoed ook nog he-le-maal gratis. Top idee toch?

Op 23 en 24 november kun je met je oude speelgoed naar de winkel komen en met “nieuw” speelgoed weer naar huis. Heb je geen speelgoed in te brengen, dan kun je op donatiebasis iets komen uitzoeken. En heb je juist heel veel speelgoed te vergeven maar wil je geen nieuwe speeltroep – hallo opgeruimd huis – ervoor terug? Dat kan ook. Al het speelgoed wat na afloop van het weekend niet meegenomen is, gaat naar buurthuis De Tagrijn.

Recycle Sint en Kerst is dus goed voor je portemonnee, voor de planeet, voor het opvoeden van niet te hebberige kindjes en voor een opgeruimd huis. Alleen maar bonussen.

Motherhood

Motherhood

De winkel waar het recycle festijn plaats gaat vinden, is van Conchita van Doorn (van het duurzame baby merk Palais de L’eau), Kris Mutsters (o.a. van het rondreizende vintage walhalla Emporium of Wonders) en Susanne Duijvestein (die o.a. workshops geeft rondom overlijden). Motherhood gaat een winkel worden rondom – duh – moederschap. Uiteraard op een bewuste en planeetvriendelijke manier. Duurzame merken, lezingen, workshops. En mocht je een creatieve ingeving hebben, contact de dames zeker even. Snel meer hierover. Eerst gaan we Recycle Sinten.

Motherhood
Kinkerstraat 270