Engeland19 oktober 2019, door Maartje

Het perfecte Britse verblijf: The Cotswold Farm Hideaway

Engeland, 19 oktober 2019, door Maartje

Het perfecte Britse verblijf: The Cotswold Farm Hideaway

Oke... Als we hier mogen wonen, voorgoed, dan zijn we bereid om in een scone te veranderen. Stel je voor... De ganse dag een beetje liggen broeien samen met mede-scone-ers op het goed gelukte aanrechtblad van The Cotswold Farm Hideaway, in de door ons o zo geliefde Cotswolds. Ja hoor, dit moet het perfecte Britse verblijf zijn.

The Cotswold Farm Hideaway

The Cotswold Farm Hideaway

Soms ben je zo lekker aan het bladeren en een beetje aan het doorklikken op Instagram, toevallig met een tripje naar het Britse platteland in het achterhoofd voor het voorjaar van 2020, en dan vind je me potverdomme toch gewoon op een pareltje! Nou, dat gebeurde ons nu dus ook: say hello to Cotswold Farm Hideaway. Gepaste stilte voor de plaatjes van dit plaatje… Wat wil een mens nog meer? Leest u mee?

De Hideaway in de Engelse Cotswolds bestaat uit twee huizen (een cottage voor 8 en een atelier voor 4) die je tezamen of apart kunt huren. Beide bevinden zich in het glooiende Britse landschap. Oke, dat ‘glooiende’ klinkt een beetje alsof we voorlezen uit een boekje van de ANWB maar het is gewoon zo, wij kunnen het ook niet helpen. Zo zijn de Cotswolds. De authentieke huizen zijn strak ingericht, en allerminst simpel. De inrichting heeft namelijk net dat beetje extra door de precies goede tegels, een knalgele trap (JAAAA), het prachtige linnen op de bedden en van die groene tegels in de badkamer worden we helemaal wild.

Hier reserveer je ‘m