Tiny Hotel – stylish vakantiehuis voor 4 personen

11 oktober 2020, door Manon (Hey Frits)
Tiny Hotel – stylish vakantiehuis voor 4 personen

Ben je nog op zoek naar een accommodatie waar je met zes personen kunt verblijven? En kun je het waarderen dat het er ook allemaal nog super stylish uitziet? Dan is Tiny Hotel in Brabant echt een must-visit. Hey Frits probeerde ‘m vast voor je uit!

Yay voor leuke plekjes! Tiny Hotel is een vakantiehuisje voor 4 personen en staat in het Brabantse Nistelrode. Het terrein waarop de vakantieboerderij staat is 8 hectare groot en wordt omringd door bossen. Je wandelt zo de natuur in en als je geluk hebt rent hond Willem het rondje met je mee. Er zijn trouwens nog veel meer dieren op het terrein: er wandelen kippen, konijnen en cavia’s rond en ook … een minivarken genaamd Lou Lou!

Woonkamer tiny hotel Nistelrode

Het hele jaar leuk

Tiny Hotel is zo’n plek waar je het hele jaar door kunt verblijven. In het voorjaar en de zomer zit je heerlijk op het grote terras bij het huis, in de herfst is het fijn om door het bos te wandelen en in de vuurschaal in de tuin nog een vuurtje te maken en in de winter speel je binnen spelletjes met kaarsjes aan en een wijntje erbij.

Lees ook: Logeren in een pipowagen op de Veluwe

Tiny Hotel Nistelrode Nederland

De slaapkamers en badkamer

Het huis is van hout, dus lekker sfeervol. Er zijn 3 slaapkamers: een met tweepersoonsbed, een met stapelbed en een met twee losse bedden. Het is ook nog mogelijk om een babybedje te laten plaatsen. Een klein minpuntje kan zijn dat er slechts één badkamer is en dat de wc niet apart zit. Dat kan met 6 personen soms net even lastig zijn, maar hoeft natuurlijk helemaal geen probleem te zijn.

Woonkamer tiny hotel NistelrodeEettafel in het huisje

Alles klopt hier zo lekker

Verder is de keuken van het huisje volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt, inclusief vaatwasser en een Nespresso koffiezetapparaat. Het servies is allemaal net zo fijn hip als het interieur, alles klopt hier zo lekker. Droogbloemen in de vaas, overal mooie schilderijen, een heerlijke schommelstoel voor het raam en een lekkere bank waar je in kunt ploffen.

Lees ook: Logeren in een airstream op camping Het Bos Roept

Woonkamer tiny hotel Nistelrode

The kids will love it!

En dan de tuin … hallo! Als je met kids op pad gaat dan gaan ze hier genieten. Er staat een hoop speelgoed – denk aan skelters, trapautootjes en een kleine glijbaan – en ze kunnen op het grasveld lekker voetballen. De kippen, konijnen en varkentje Lou Lou zijn ook vlakbij en het terrein ligt aan een rustige doodlopende weg.

De tuin en varkentje Lou Lou Tiny Hotel Nederland

Prijzen en beschikbaarheid

Het minimumverblijf voor het Tiny Hotel is twee nachten en de prijs is vanaf €95 per nacht. Deel dat door 6 personen en een weekendje weg of een week vakantie wordt opeens lekker betaalbaar.

i.v.m. covid-19 heb ik helaas geen hotspots in de omgeving kunnen testen. Ons gezelschap was te groot om uit eten te mogen. Wat ik wél kan tippen is een dagje Den Bosch of Nijmegen, deze steden liggen namelijk allebei op nog geen half uur rijden vanaf Nistelrode.