13 mei 2020, door Maartje

Ook een idee: thuis trouwen! Say hello to Home – Elopement

13 mei 2020, door Maartje

Ook een idee: thuis trouwen! Say hello to Home – Elopement

Yes, we know, Myrthe, van Myrthe Regelt Het, is een van onze geliefde Barts Boekje Buddies dus je zou zomaar kunnen denken dat onze mening ietwat gekleurd is door onze liefde voor Myrthe & co. Zou kunnen. Al denken we van niet. Want wat is dit een mieters idee! Myrthe Regelt Het lanceert de Home - Elopement.

 

Say what?! Jaja, wij snapten het ook niet meteen, maar dat duurde niet lang. Want: *Elopement | Met alleen je partner of een heel klein aantal getuigen naar het mooiste plekje op de wereld afreizen om daar aan elkaar jullie geloften uit te spreken. Voeg daar je eigen Home aan toe en het is ons helemaal helder: thuistrouwen in de beste, coolste, meest fotogenieke en meest gedenkwaardige manier ever! What's not to like? Fuck die 100 man, wij willen alleen nog maar samen trouwen voor onze eigen salontafel. Ha!

Kijk, dat gaat zo: je plant bij de meiden van Myrthe Regelt Het een heuse ‘deurceremonie’, een puik plan waarvoor FOR LOVE WE LIVE (fotografie), Myrthe Regelt Het (Planning & Styling) en Edénique Floral Design (Bloemwerk) hun krachten gebundeld hebben om voor jullie een corona-proof deurceremonie of home-‘elopement’ te creëren. Samen (en nog een handjevol mensen), op je geplande trouwdag. Intiemer (en veel mooier) wordt het écht niet.

De deurceremonie (a 195,-) is de basis en daar kun je een heel scala aan zaken toevoegen zodat het de thuisbruiloft van je (wie had dat ooit gedroomd) dromen wordt. Boek je (alleen) die deurceremonie, dan style’t Myrthe Regelt Het een mini-ceremonie setting voor de deur of in de tuin, inclusief een luxe trouwbankje en fantastische droogbloemen backdrop van Edénique Floral Design. FOR LOVE WE LIVE is er om jullie 20 minuten lang te fotograferen. 

Terwijl er opgebouwd wordt, worden jullie kort aan het werk gezet om een bijzondere zin over elkaar op te schrijven, op de door Myrthe Regelt Het meegebrachte deur eremonie-geloften-kaartjes. Die spreek je daarna in jullie setting naar elkaar uit.

Ideetje: de foto’s kun je gebruiken als herinnering aan jullie oorspronkelijke datum of zelfs als change-the-date aankondiging.

Standaard inbegrepen: 20 minuten ceremonie/fotoshoot bij de voordeur of in de tuin, Minimaal 10 beelden digitaal aangeleverd in hoge resolutie, professioneel bewerkt, Ceremonie setting bestaande uit een luxe trouwbankje en een droogbloemen backdrop. Deur ceremonie-geloften-kaartjes. Droogbloemen boeket van Edénique Floral Design; om te houden!

Extra opties: (prijzen zijn via de website te vinden): Datum en tijd naar jullie keuze > ga bijvoorbeeld voor jullie oorspronkelijke datum!, 2 uur ceremonie/fotoshoot in jullie woonkamer, tuin of andere ruimte, Extra styling: veel kaarsen in glas, bijzettafeltje, kleed en kussens, 1x een 30x45cm matte fine-art fotoprint + lijst, foto naar keuze, Standaard video-opname geloften, Taartje (red velvet, 6-8 personen) om samen aan te snijden, geheel in stijl met droogbloemen gedecoreerd, Heerlijke bubbels met 2 unieke glazen. Deze mag je na afloop houden. Borrel box (houten plankje, oude kaas, heart-chips, wasabi-noten, gerookte amandelen en olijven) Fantastische wedding-tafelstyling zoals je dat kent van Myrthe Regelt Het, voor 2 personen. Uniek tafellinnen, bijzondere borden, bestek, glazen, bloemwerk en kaarsen. Heb je een groter gezin of wil je je getuigen of ouders ook uitnodigen en heb je een tafel die lang genoeg is om afstand te houden? Dit kunnen we bij dekken. 4 gangen verrassingsmenu. Verzorgd door onze lievelings-chef aan huis.

 

Fotografie; FOR LOVE WE LIVE, Planning & Styling: Myrthe Regelt Het, Bloemwerk: Edénique Floral Design