14 april 2020, door Maartje

Hot Flow Yoga at home (+ De 14 dagen challenge)

14 april 2020, door Maartje

Hot Flow Yoga at home (+ De 14 dagen challenge)

Yoga dus. Thuis. Hoe heerlijk. Eerst even een bekentenis aan deze kant van de lijn: ik, Maartje, ben misschien wel de oprichter van Barts Boekje maar al een hele tijd onderdeel van een team aan schrijvers en testers. Gelukkig maar! Want ik ben, allerminst, van alle markten thuis. Het punt in dezen? Mijn moeder deed al aan yoga ver voordat het hip was, en dat heeft er, denk ik, voor gezorgd dat ik me er, lekker recalcitrant, altijd echt toe moet zetten, tot een klasje. Yoga vind ik wel wat, maar ik vind het lastig om me aan het gros van de yoga klassen te committeren en het duurt altijd even voordat ik me senang voel in een groep en bij een docent. Dus stiekem, heel stiekem, zijn er een aantal voordelen aan deze thuisblijfperiode. Zoals yogaklasjes die je thuis kunt volgen! Die van het Amsterdamse Hot Flow Yoga bijvoorbeeld. Dat zit zo:

14 dagen challenge met Hot Flow Yoga

14 dagen challenge met Hot Flow Yoga

Hoezo die voordelen? Nou, zo kun je vanuit het comfort (en privacy!) van je eigen woonkamer, balkon of tuin aan je lijf (en je geest) werken. Yoga stimuleert namelijk verschillende spiergroepen die je, zeker nu, veel te weinig gebruikt. Bovendien helpt het te ontspannend wat de kans op angsten en zelfs depressies helpt te verminderen, helaas in deze tijden ook meer en meer realiteit bij veel mensen.

Superslim natuurlijk dat de mensen van Hot Flow Yoga meteen nadat de intelligente lockdown in Nederland ingevoerd werd, ervoor zorgden dat de yoga docenten vanuit huis virtuele lessen aan gingen bieden. Win-win, aan twee kanten. De lessen kun je op verschillende momenten op verschillende dagen volgen, zie hier het schema.

Dat is natuurlijk al een uitkomst, maar er komt nog wat bij: maandag 20 april start Hot Flow Yoga een 14-daagse challenge waarbij je twee weken lang elke dag een les volgt. Te laat? Dat dacht je! Tot een week na de start van de challenge kun je nog mee doen!

Verschillende teachers van Hot Flow Yoga komen aan bod. Dat is leuk, want iedereen heeft zijn eigen manier en zo weet je, ook na de challenge, wie er goed bij jou en je persoonlijke voorkeuren pas. De lessen duren gemiddeld een uur. Het programma is er volledig op ingericht dat je vanuit je eigen huiskamer, balkon of in de tuin mee kunt doen zodat je, in  deze tijd dat we het allemaal – eerlijk is eerlijk – net wat harder nodig hebben om even tot rust te komen, ik zeer zeker ook, kunnen ondersteunen en inspireren. Pak dat uurtje per dag voor ruimte in je hoofd, rust in je lijf, reflectie en solidariteit.

Hier lees je meer en kun je mee doen. Even naar beneden scrollen tot de kop Home yoga challenge. Zie je daar! (of nee, niet dus eigenlijk)…

win een gratis maand hot flow yoga lessen!

win een gratis maand hot flow yoga lessen!

Dól zijn we deze dagen op ieder extra spelelement! Zelfs bij yoga? Jazeker! In dit geval kun je namelijk een gratis maand lessen volgen bij Hot Flow Yoga.

Wat je moet doen? Even @hot.flow.yoga op instagram volgen, @hot.flow.yoga in je stories taggen mét de hashtag #HotFlowYoga14DayChallenge. Hoe vaker je tagt, hoe meer kans je maakt. Aan het eind van de challenge zal de winnaar ook via instagram bekend worden  gemaakt.

De kosten van de 14 dagen  challenge bedragen 30 euro. Voor meer info: hotflowyoga.nl