België, Antwerpen10 september 2022, door Romy Weevers

Speakeasy bar in hotel FRANQ in Antwerpen biedt luxe binnen handbereik

België, Antwerpen, 10 september 2022, door Romy Weevers

Speakeasy bar in hotel FRANQ in Antwerpen biedt luxe binnen handbereik

Net wanneer je denk dat Hotel FRANQ niet beter kan worden, komen ze met een nieuw concept. En dan ook nog eens lief voor de portemonnee, fantastisch! Naast een heerlijke overnachting in hotel FRANQ te Antwerpen, kun je er vanaf 29 september ook terecht voor een reeks Speakeasy-evenementen. Denk: heel veel champagne, gezelligheid en live-muziek. Speakeasy bar in Hotel FRANQ in Antwerpen biedt luxe binnen handbereik. Wij staan al in de rij!

Speak Easy Bar

Speak Easy Bar

Deze dromerige plek opent haar deuren voor nights to remember. De zogeheten Speakeasy-evenementen mag je eigenlijk niet missen when in Antwerp. In de speakeasy bar word je de hele avond compleet ondergedompeld in luxe en champagne.

We zullen niet te veel verklappen, maar we hebben wat vernomen over een exclusieve cocktailkaart en bites door sterrenchef Tim Meuleneire! Vanaf 29 september is het zover, dan kan ook jij de Speakeasy bar in Hotel FRANQ bezoeken. Wees er snel bij, want niet alleen de cocktailkaart is ontzettend exclusief. Ook de plaatsen zijn beperkt.

Hotel FRANQ

Hotel FRANQ

Het monumentale en karakteristieke 18-eeuwse achterhuis diende voorheen als bankgebouw. De naam is dan ook afkomstig van de Belgische Franken die ooit in de kluizen werden bewaard. Het boetiekhotel is onderdeel van Relais & Châteaux en biedt een vijftal soorten suites en kamers om volledig tot rust komen. Of je jezelf nou in de watten wil leggen in de Luxury Suite of liever kiest voor een Cosy Room, de keuze is reuze! Oh, en hebben we al verteld dat het hotel middenin Antwerpen gelegen is? Je rolt er dus zo naartoe.

Restaurant & Bar FRANQ... & Gastrobar

Restaurant & Bar FRANQ... & Gastrobar

Mocht je denken dat FRANQ alleen goede nachtrust verzorgt, think again! Het restaurantgedeelte van FRANQ heeft al een Michelinster in handen. Liever thuis slapen? Geen probleem! Het restaurant is namelijk ook voor niet-hotelgasten toegankelijk. Het boetiekhotel met sterrenrestaurant bevindt zich in hartje Antwerpen, op een steenworp van de Onze-Lieve-Vrouwe Kathedraal.

Zin in een glas wijn na een dag in het bruisende Antwerpen? Ook voor borreltijd biedt FRANQ een heerlijke spot. Neem plaats in hun Gastrobar voor een goed glas wijn van de uitgebreide wijnkaart en een oester of culinair bordje nacho’s. Mocht je lekker zitten, de kaart biedt luxe kleine gerechten die perfect zijn voor shared dining. Wij zijn gek op shared dining bij Bart! Voor the full experience biedt FRANQ zelfs een heerlijk arrangement ‘Gastronomisch Genieten’. In dit geval regelt FRANQ alles voor jou, van diner tot overnachting en zelfs ontbijt.