Verenigde Staten, Los Angeles29 april 2015, door Maartje

Jones Hollywood, Los Angeles

Verenigde Staten, Los Angeles, 29 april 2015, door Maartje

Jones Hollywood, Los Angeles

Het was zondagavond en ik verlangde naar een goed bord Italiaans. Basta. Het maakte me niet uit waar, als er maar pasta was en als het maar dichtbij was. Dus daar ging ik, op Google maps: ‘’Italian restaurants West Hollywood’’. Dichtstbij: Jones Hollywood. Geen verwachtingen en hopla: positief verrast. Jones Hollywood heeft een rock-’n-roll meets Hollywood vibe met een diner meets old school Italy decor; donker binnen met een bar en muren van hout, booths met roodwit geblokte tafelkleden en een lichter ‘serre’ café (plus toiletmuren vol gepleisterd met polaroids). Naast het gewone menu is er een ‘Beggar’s Banquet’ van zondag tot donderdag. De naam zegt het al: een kleine selectie van drank en simpele gerechten tegen een lagere prijs.

Bonuspunten: als je het L.A. happy hour gemist hebt, heeft Jones er nog een van 10pm tot 2am. Oftewel cocktails in alle soorten en maten geserveerd door bartenders die al jaren loyaal zijn aan Jones.

Niet missen: *Spaghetti and Meatballs of een van de pizza’s of de branzino (en/of allemaal om te delen). *appeltaart (!) in karamelsuiker met scoop vanille ijs voor dessert. Ik ben voorgesteld als appeltaartliefhebber, en ik zeg het je: de appeltaart van Jones bijna net zo goed als de Hollandse! Jones Hollywood