Amsterdam4 juni 2024, door Nina van Hilst

De beste kappers van Amsterdam

Amsterdam, 4 juni 2024, door Nina van Hilst

De beste kappers van Amsterdam

Ga je voor even bijpunten, verven, blonderen of voor een totale make-over? Een knusse kapsalon waar je met vertrouwen in de kappersstoel gaat zitten is wel zo fijn. Zodat jij een heerlijk moment van ontspanning hebt en stralend weer de salon uit loopt. Maar bij wie moet je zijn? Bel op tijd en hopelijk is er plek bij een van deze beste kappers van Amsterdam. Al deze salons zijn zowel van mannen als vrouwen.

 

Met zo'n mooi kapsel wil je thuis ook het beste voor je haar. Deze natuurlijk haarverzorging helpt je haren mooi te houden.

 

Kapsalon in de Jordaan

Kapsalon in de Jordaan

Om maar even te beginnen bij de salon waar je niet snel een afspraak kunt bemachtigen. Maar met de naam, de locatie, het interieur en bovenal de topkwaliteiten van eigenaars Siko (haarstylist) en Lorin (kleurspecialist) verdienen ze een plekje bovenaan. Zowel Siko als Lorin hebben een dijk aan ervaring, talent en creativiteit. Van bekende Nederlander tot model en Jordanees omaatje, het valt allemaal onder de clientèle van Kapsalon in de Jordaan.

Kapsalon in de Jordaan – Elandsgracht 51, Amsterdam

Mogeen

Mogeen

Bovengenoemde twee haarstylistes komen van Mogeen. Deze ruime salon van Hester Wernert kleurt en knipt op topniveau. Met zo’n 15 haarstylistes en kleurexperts heb je de keuze tussen wie het beste bij jouw stijl past. Houd je meer van een uitgesproken kapsel of ga je voor een klassieke beauty? Mogeen is een salon met veel creativiteit en kennis. Hier durven we ons wel over te geven aan een nieuwe look.

Mogeen – Vijzelgracht 31, Amsterdam

The Window

The Window

Bij The Window werken diverse freelance haarstylisten en kleurexperts in een mooie salon in de Jordaan. Voor een perfecte balayage, een subtiele knipbeurt of een complete make-over is er altijd wel iemand in het veelzijdige team die jouw droomhaar kan creëren. Van klassiek tot gedurfd, bij The Window is het aan jou waar je voor gaat. En de getrainde kappers gaan voor je aan de slag.

The Window – Elandsgracht 37